Mi 11 Lite alınır mı?

Yanlış bakmadıysam 732G var; alınmaz.

Her markanın giriş seviye ürünleri için geçerli bir durum.
Katılmıyorum hocam daha önce Samsung Galaxy A13 kullandım beni 4 yıl kadar falan çok iyi şekilde götürdü. Donanımı o kadarda iyi değil.

Katılmıyorum hocam daha önce Samsung Galaxy A13 kullandım beni 4 yıl kadar falan çok iyi şekilde götürdü.
2022'de çıkan bir telefonu 4 yıl kullanmış olsanız şu an 2026'da olurduk.
Donanımı o kadar da iyi değil.
@Zyro daha az özellik içeren bir One UI yazılımına sahip olması muhtemel; yoksa o (E850) işlemciyle mümkün değil.

Son düzenleme:
Xiaomi gibi markalar uzun vadede çok kötü performans veriyor. Bir de 2.el alacakmışsınız kesinlikle alınmaz.

Lite serisi zaten normale gore daha kotu.

Hocam ben temiz buldum kendimde baktım tanıdık olduğu için 4.500 dedi ekran vs. orijinal parmak izini ekranı kontrol yaptım bir şey yoktu artı olarak HyperOS vardı yani temizdi.

@Zyro daha az özellik içeren bir One UI yazılımına sahip olması muhtemel; yoksa o (E850) işlemciyle mümkün değil.
Telefon çekmecemde duruyordu açtım baktım. Telefonda ONE UI 6.1 güncellemesi mevcut dostum.

Hocam ben temiz buldum kendimde baktım tanıdık olduğu için 4.500 dedi ekran vs. orijinal parmak izini ekranı kontrol yaptım bir şey yoktu artı olarak HyperOS vardı yani temizdi.
Hocam ben Xiaomi telefon kullanmanızı direkt önermiyorum. Gidip aynı fiyata denk Samsung satın alın sifir veya ikinci el.

Tamam hocam 2 yıl olsun ben zamanı karıştırmışım pardon

Telefon çekmecemde duruyordu açtım baktım. Telefonda One UI 6.1 güncellemesi mevcut dostum.
Birçok sitede One UI Core olduğu belirtilmiş; isim değişmiş olsa bile yine de kısıtlı bir arayüze sahip olması muhtemel.
Hocam ben Xiaomi telefon kullanmanızı direkt önermiyorum. Gidip aynı fiyata denk Samsung satın alın sifir veya ikinci el.
Sadece markaya göre cihaz değerlendirmesi yapılacaksa herkes Apple alsın... Markaya göre cihaz karşılaştırması yapılmaz; sunduğu özellik ve fiyata göre karşılaştırma yapılır.

Not: Bu durum Türk üretim cihazı kapsamaz; Türk üretim cihaz almayın!
hocam 3 yıl olsun ben zamanı karıştırmışım.
Piyasaya çıktığı saniyede bile alsanız en fazla 2 yıl 6 ay etmekte.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı