Mi 11T vs Mi 10T

@ArdaDnz hocam rahatsız ediyorum ama Mi 11T ile ilgili deneyimlerinizi iyisiyle kötüsüyle anlatır mısınız? Telefonda Instagram, WhatsApp, YouTube, Netflix ve Clash of Clans oynuyorum. Batarya ve ekran önemli faktör benim için. Sizce şu anlık 9K paraya değer mi?

@ArdaDnz hocam rahatsız ediyorum ama Mi 11T ile ilgili deneyimlerinizi iyisiyle kötüsüyle anlatır mısınız? Telefonda Instagram, WhatsApp, YouTube, Netflix ve Clash of Clans oynuyorum. Batarya ve ekran önemli faktör benim için. Sizce şu anlık 9K paraya değer mi?
Hocam öncelikle merhaba , telefonu alalı tam 1 ay 3 gün oldu. Eski telefonum mate 20 lite idi ve bu telefona geçtiğimde 2 şey direkt olarak beni etkiledi . 1.si ekranı , ekranı kesinlikle mükemmel AMOLED bir ekranı var zaten YouTube ya da Instagram da netlik açısından çok iyi , 120 Hz olması eğer oyuncu değilseniz pubg Mobile vs gibi FPS oyunları oynamıyorsanız pek kullanacağınız bir özellik değil diye düşünüyorum lâkin yine de büyük avantaj tabii. Güneş altında gerçekten mükemmel bir telefon parlaklığı sona alınca öğlen 12 de dik vuran güneş bile etki etmiyor . Pil konusunda telefonu tercih etmemdeki en büyük etken tabii ki de 67W süper hızlı şarj oldu. Genellikle 50 civarında şarja takıyorum ve yaklaşık 13 14 dakikada şarjı 100 yapıyor. Şarj tükenmesi konusunda ise yine mükemmel saat 14.23 te telefonu şarjdan çektim şuan saat 14.35 hala şarj 100 azalma olmadı . FPS gerektiren oyunlar oynamıyorsanız pil sizi asla yarı yolda bırakmaz hatta şöyle bir şey paylaşayım , 3 gün önce telefonun şarjı 23 iken YouTube videosu izlerken uyuya kalmışım mobil veriyle + 360p de . Saat 2.13 te uyuya kalmıştım saat 8 civarı uyandım ve halâ video açıktı şarj 15 civarındaydı ekran parlaklığı otomatik olduğu için gece kısıktı , sabah kalktığımda hayret etmiştim zaten 5 GB internet gittiğini görünce ekstra hayret ettim:') o günden sonra uyku süresini 30 saniye olarak kullanıyorum.. (Bu arada saat 14.37 hala şarj 100) . Kamera beni tatmin etti gece modunu çok beğendim kaliteli çekiyor . Kamerayla fazla ilgilenmeme rağmen kalitesi ilgimi çekti . Beğendiğim daha çok konu var lâkin çok uzun yazı olur beğenmediğim bir kaç şey var onları da söyleyeyim.
* İlk olarak WhatsApp üzerinden veya normal aramalarda şarj oyundan çok gidiyor. Eğer günde 5 6 saat kesintisiz arama yapan biri değilseniz sizi kesinlikle üzmez ama video ya da oyunda şarjı baya dayanıyorken arama da hızlı gitmesi garip açıkçası. Onun dışında YouTube olsun Instagram olsun ya da Clash of Clans gibi telefonu fazla yormayan oyunlarda kesinlikle mükemmel batarya ömrü var . Ben pubg Mobile oynayan biriyim telefonu en çok yoran oyunlardan biri olmasına rağmen 6 7 el atmama rağmen şarj 80 den 55 60 seviyelerine düşüyor . 60 FPS oynuyorum 90 FPS kullanmıyorum.
* İkinci beni üzen şey tabii ki 3.5 mm Jack girişi olmaması telefonu kulaklık takarak kullanmak istiyorsanız ya aparat takarak kullanmanız gerekiyor ya da Bluetooth kulaklık veya Type c girişli kulaklık ile kullanmanız gerekiyor.
Başka şuanlık beğenmediğim bir şey yok telefonu güncellemedim şuan böyle kullanmayı tercih ediyorum.
Bu arada söylemeyi unutmayayım telefonda beni en çok şaşırtan özelliği şarjdan sonra kesinlikle hoparlörleri oldu. Sanki sound bomb bağlanmış gibi ses çıkarıyor ve ses kalitesi en sonda bile düşmüyor. Arkadaşlarımın 4 telefonunu yan yana koyup hepsinde aynı anda video açıp denemiştik hepsinin toplamı hem ses seviyesi hem kalite olarak mi 11 t' ye yanaşamadı bile. Ses seviyesi ve kalitesine aşık oldum kısacası.
Özetleyecek olursam ekran ve pil sizi kesinlikle üzmez beni üzmedi günde 8 10 saat oyun oynayan biri olarak hatta beklentilerimi aştı . 35 36 dakikada 0 dan 100 dolan pil ve arama dışında inanılmaz yavaş azalan şarj + AMOLED 60- 120 Hz ekran mükemmel kısacası. Tavsiye eder miyim 1 aylık deneyimim sonucunda tavsiye ederim. Bu arada saat 15:00 şarj şuan 99 oldu . Sorunuz varsa yanıtlayabilirim .

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-06-11-14-34-52-386_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-06-11-14-34-52-386_com.android.chrome.jpg
    91,3 KB · Görüntüleme: 71
  • Screenshot_2022-06-11-14-50-10-796_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-06-11-14-50-10-796_com.android.chrome.jpg
    90,9 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_20220611_150125.jpg
    IMG_20220611_150125.jpg
    89,5 KB · Görüntüleme: 60
Mi11T kullanmadım bişey diyemem Mi10T kullanıcısıyım 1 senedir yani oyun için baya iyi bir telefon PUBG 90fps ve ekran yenileme hızı 60-90-144hz seçenekleri ile kullanıyorsun iyi oluyor donma kasma yapmıyor Mi10T yi öneririm.

Hocam öncelikle merhaba, telefonu alalı tam 1 ay 3 gün oldu. Eski telefonum Mate 20 Lite idi ve bu telefona geçtiğimde 2 şey direkt olarak beni etkiledi. 1.si ekranı, ekranı kesinlikle mükemmel AMOLED bir ekranı var zaten YouTube'ya da Instagram da netlik açısından çok iyi, 120 Hz olması eğer oyuncu değilseniz PUBG Mobile vs gibi FPS oyunları oynamıyorsanız pek kullanacağınız bir özellik değil diye düşünüyorum lâkin yine de büyük avantaj tabii. Güneş altında gerçekten mükemmel bir telefon parlaklığı sona alınca öğlen 12 de dik vuran güneş bile etki etmiyor. Pil konusunda telefonu tercih etmemdeki en büyük etken tabii ki de 67W süper hızlı şarj oldu. Genellikle 50 civarında şarja takıyorum ve yaklaşık 13 14 dakikada şarjı 100 yapıyor. Şarj tükenmesi konusunda ise yine mükemmel saat 14.23'te telefonu şarjdan çektim şu an saat 14.35 hala şarj 100 azalma olmadı. FPS gerektiren oyunlar oynamıyorsanız pil sizi asla yarı yolda bırakmaz hatta şöyle bir şey paylaşayım, 3 gün önce telefonun şarjı 23 iken YouTube videosu izlerken uyuya kalmışım mobil veriyle + 360p de. Saat 2.13'te uyuya kalmıştım saat 8 civarı uyandım ve halâ video açıktı şarj 15 civarındaydı ekran parlaklığı otomatik olduğu için gece kısıktı, sabah kalktığımda hayret etmiştim zaten 5 GB internet gittiğini görünce ekstra hayret ettim:') o günden sonra uyku süresini 30 saniye olarak kullanıyorum. (bu arada saat 14.37 hala şarj 100). Kamera beni tatmin etti gece modunu çok beğendim kaliteli çekiyor. Kamerayla fazla ilgilenmeme rağmen kalitesi ilgimi çekti. Beğendiğim daha çok konu var lâkin çok uzun yazı olur beğenmediğim birkaç şey var onları da söyleyeyim.
* İlk olarak WhatsApp üzerinden veya normal aramalarda şarj oyundan çok gidiyor. Eğer günde 5 6 saat kesintisiz arama yapan biri değilseniz sizi kesinlikle üzmez ama video ya da oyunda şarjı bayağı dayanıyorken arama da hızlı gitmesi garip açıkçası. Onun dışında YouTube olsun Instagram olsun ya da Clash of Clans gibi telefonu fazla yormayan oyunlarda kesinlikle mükemmel batarya ömrü var. Ben PUBG Mobile oynayan biriyim telefonu en çok yoran oyunlardan biri olmasına rağmen 6 7 el atmama rağmen şarj 80'den 55 60 seviyelerine düşüyor. 60 FPS oynuyorum 90 FPS kullanmıyorum.
* İkinci beni üzen şey tabii ki 3.5 mm jack girişi olmaması telefonu kulaklık takarak kullanmak istiyorsanız ya aparat takarak kullanmanız gerekiyor ya da Bluetooth kulaklık veya Type-C girişli kulaklık ile kullanmanız gerekiyor.
Başka şu anlık beğenmediğim bir şey yok telefonu güncellemedim şu an böyle kullanmayı tercih ediyorum.
Bu arada söylemeyi unutmayayım telefonda beni en çok şaşırtan özelliği şarjdan sonra kesinlikle hoparlörleri oldu. Sanki sound bomb bağlanmış gibi ses çıkarıyor ve ses kalitesi en sonda bile düşmüyor. Arkadaşlarımın 4 telefonunu yan yana koyup hepsinde aynı anda video açıp denemiştik hepsinin toplamı hem ses seviyesi hem kalite olarak mi 11 T'ye yanaşamadı bile. Ses seviyesi ve kalitesine aşık oldum kısacası.
Özetleyecek olursam ekran ve pil sizi kesinlikle üzmez beni üzmedi günde 8 10 saat oyun oynayan biri olarak hatta beklentilerimi aştı. 35 36 dakikada 0'dan 100 dolan pil ve arama dışında inanılmaz yavaş azalan şarj + AMOLED 60- 120 Hz ekran mükemmel kısacası. Tavsiye eder miyim 1 aylık deneyimim sonucunda tavsiye ederim. Bu arada saat 15:00 şarj şu an 99 oldu. Sorunuz varsa yanıtlayabilirim.

Hocam siz ne yaptınız öyle? Allah razı olsun her şeyi cevaplamışsınız üstüne üstlük alımda soru işareti bırakmadınız. Bu değerleri zamanınızı bana ayırıp cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Telefondan YT, Netflix arada sırada sosyal medyada takılan ve oyun olarak sadece Clash of Clans oynayan birisine olarak tüm cevapları vermişsiniz. Tekrardan çok çok teşekkür ederim.
MI11t kullanmadım bir şey diyemem MI10t kullanıcısıyım 1 senedir yani oyun için bayağı iyi bir telefon PUBG 90FPS ve ekran yenileme hızı 60-90-144Hz seçenekleri ile kullanıyorsun iyi oluyor donma kasma yapmıyor MI10t yi öneririm.

Size de teşekkür ederim hocam. Listeme ekledim fakat seçenekler arasındanMi 11T @ArdaDnz hocamın katkılarıyla öne geçti.

MI11t kullanmadım bir şey diyemem MI10t kullanıcısıyım 1 senedir yani oyun için bayağı iyi bir telefon PUBG 90FPS ve ekran yenileme hızı 60-90-144Hz seçenekleri ile kullanıyorsun iyi oluyor donma kasma yapmıyor MI10t yi öneririm.

Hocam mi 10 t arkadaşlarım kullanıyor PUBG gibi zor oyunlarda mi 11 tden daha iyi lâkin o performans telefonu. Mi 11 t PUBG gibi zor oyunlarda ekran kaydı açmama rağmen herhangi bir kasma donma olmuyor (1440 90 FPS video kaydı alıyorum). Ayrıca kamera, ekran, batarya, hoparlör, ve en önemlisi süper hızlı şarj bakımından mi 11 t daha iyi. Ayrıca ileri dönüklük açısından mi 11 t 3 4 yıl daha fazla ileri götürür güncelleme desteği zaten en az 5 yıl olarak belirlendi.
Hocam siz ne yaptınız öyle? Allah razı olsun her şeyi cevaplamışsınız üstüne üstlük alımda soru işareti bırakmadınız. Bu değerleri zamanınızı bana ayırıp cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Telefondan YT, Netflix arada sırada sosyal medyada takılan ve oyun olarak sadece Clash of Clans oynayan birisine olarak tüm cevapları vermişsiniz. Tekrardan çok çok teşekkür ederim.

Size de teşekkür ederim hocam. Listeme ekledim fakat seçenekler arasındanMi 11T @ArdaDnz hocamın katkılarıyla öne geçti.
Rica ederim her zaman soru sorabilirsiniz Netflix de telefon televizyona dönüşüyor ses kalitesi ve yüksekliği bakımından :). Şimdiden hayırlı olsun hangi telefonu alırsanız.

Hocam mi 10 t arkadaşlarım kullanıyor PUBG gibi zor oyunlarda mi 11 tden daha iyi lâkin o performans telefonu. Mi 11 t PUBG gibi zor oyunlarda ekran kaydı açmama rağmen herhangi bir kasma donma olmuyor (1440 90 FPS video kaydı alıyorum). Ayrıca kamera, ekran, batarya, hoparlör, ve en önemlisi süper hızlı şarj bakımından mi 11 t daha iyi. Ayrıca ileri dönüklük açısından mi 11 t 3 4 yıl daha fazla ileri götürür güncelleme desteği zaten en az 5 yıl olarak belirlendi.

Rica ederim her zaman soru sorabilirsiniz Netflix de telefon televizyona dönüşüyor ses kalitesi ve yüksekliği bakımından :). Şimdiden hayırlı olsun hangi telefonu alırsanız.

Teşekkür ederim. Büyük ihtimalle mi 11t alacağım. Siz cihazı nereden aldınız? Hepsiburada'dan da Amazon'dan almayı planlıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı