He anladım eğer kayıt sorunu olmasa OnePlus 9 Pro'dan dah iyi ama değil mi?
Ne amaçla aldığına bağlı. Günlük kullanım olarak 9 Pro daha iyi. Ekranı qhd+ ve 1300 nit, yani piyasanın en iyilerinden. Malzeme kalitesi olarak da çok daha iyi, metal gövdeye sahip. Sonuçta 9 pro daha eski olsa da amiral gemisi olarak piyasaya çıktı. Kamera anlamında da aynı şekilde daha iyi, hem de diğer lenslerin kalitesi de ana lens gibi iyi. Ama 12Tde ana lens dışındakiler sırf bizim de ekstra kameramız var denmek için konulmuş kameralar. Hem de 12T 4k 60fps çekemiyor. Ama 12Tnin güncellik avantajı var tabiki. İşlemcileri benchmarklarda kafa kafaya olsalarda 12Tdeki dimensty 8100 çok daha verimli ve snapdragon 888 gibi ısınmıyor. Bu batarya performansına da yansıyor. 12Tnin hem daha büyük bataryası hem de daha verimli işlemcisi olduğu için daha iyi pil ömrüne sahip. 12T daha az ısındığı için de oyunlara daha uygun bir telefon.
Sonuç olarak oneplusın artıları:
-Çok daha iyi ekran
-Genel anlamda daha iyi kamera performansı
-Çok daha premium malzeme ve dizayn
-Miui’dan daha iyi ve bugsuz işletim sistemi
-Günlük kullanımı önemseyenler için daha avantajlı.(Oyun da çok rahat oynanır fakat 12Tye kıyasla daha ısınıyor.
12Tnin artıları:
-Daha güncel bir telefon
-Daha verimli ve ısınmayan bir işlemci
-Daha iyi batarya ömrü
-Diğer lensler dışında iyi bir ana kamera performansı
-Oyun oynamak öncelikse daha iyi telefon
Konuyu oluşturduktan sonra araştırdım kendi gözlemlerimle bunu buldum. Biraz uzun oldu ama aklınızda bulunan herşeyi cevaplar umarım.
Düz 9 modelini kullanıyorum 3 gündür sorunuz varsa sorabilirsiniz.
En son android güncellemesini yaptınız mı? Bug vs. ya da uygulamalarda giriş-çıkış yaparken milisaniyelik takılmalar oluyor mu?