Mi 13 Lite vs Galaxy S20 FE

Fatmammmm

Decapat
Daha fazla  
İyi sosyaller. Mi 13 aldım birkaç ay önce bir uygulamadan S20 FE ile başa baş takasa anlaştık. Samsung seviyorum, Xiaomi yazılımı berbat. Sizce takas etmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi sosyaller. Mi 13 aldım birkaç ay önce bir uygulamadan S20 FE ile başa baş takasa anlaştık. Samsung seviyorum, Xiaomi yazılımı berbat. Sizce takas etmeli miyim?
S22/S21 FE ile takaslamaya çalış.

Aslında, MI 13 güzel telefondur. MIUI 14 ile de stabil çalışması lazım. Sırf yazılımı kötü diye S20 FE ile takas edilmez. Daha üst Samsung ile takas etmeni öneririm.

s20 fe de snapdragon var kamera olarak xiaomıyı yer çiğner daha sonra satmak isteseniz xiaomiyi o fiyata satmak imkansız
13 Lite'da snapdragon kullanıyor. ayrıca evet işlemcisi daha iyi fakat 3 yaşında telefon cihaz yorgun. Yıl 2023 25W ile şarj olan bir telefonu almak ne kadar mantıklı?

Miui 14 gayet güzel ve stabil. Zaten temelde ikiside android kullanıyor. Samsung'un FE ve Alt modellere uyguladığı politikayı da düşününce ben takaz etmezdim.
MIUI 14 stabil felan değil. MIUI 12’den beridir batırmaya devam ediyorlar. Arayüz bug dolu. Her güncellemede yeni bir hata ile karşılaşıyorsunuz.

MIUI 14 stabil falan değil. MIUI 12'den beridir batırmaya devam ediyorlar. Arayüz bug dolu. Her güncellemede yeni bir hata ile karşılaşıyorsunuz.

Hocam, herkes sorun yaşayacak anlamına gelmez. MIUI 14 diğerlerine göre daha iyileştirilmiş ama tabii ki illaki bir hata çıkacaktır çünkü klasik MIUI.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı