xiaomı berbat tabiki s20 feİyi sosyaller. Mi 13 aldım birkaç ay önce bir uygulamadan S20 FE ile başa baş takasa anlaştık. Samsung seviyorum, Xiaomi yazılımı berbat. Sizce takas etmeli miyim?
S22/S21 FE ile takaslamaya çalış.İyi sosyaller. Mi 13 aldım birkaç ay önce bir uygulamadan S20 FE ile başa baş takasa anlaştık. Samsung seviyorum, Xiaomi yazılımı berbat. Sizce takas etmeli miyim?
s20 fe de snapdragon var kamera olarak xiaomıyı yer çiğner daha sonra satmak isteseniz xiaomiyi o fiyata satmak imkansızMiui 14 gayet güzel ve stabil. Zaten temelde ikiside android kullanıyor. Samsung'un FE ve Alt modellere uyguladığı politikayı da düşününce ben takaz etmezdim.
İyi sosyaller. Mi 13 aldım birkaç ay önce bir uygulamadan S20 FE ile başa baş takasa anlaştık. Samsung seviyorum, Xiaomi yazılımı berbat. Sizce takas etmeli miyim?
13 Lite'da snapdragon kullanıyor. ayrıca evet işlemcisi daha iyi fakat 3 yaşında telefon cihaz yorgun. Yıl 2023 25W ile şarj olan bir telefonu almak ne kadar mantıklı?s20 fe de snapdragon var kamera olarak xiaomıyı yer çiğner daha sonra satmak isteseniz xiaomiyi o fiyata satmak imkansız
MIUI 14 stabil felan değil. MIUI 12’den beridir batırmaya devam ediyorlar. Arayüz bug dolu. Her güncellemede yeni bir hata ile karşılaşıyorsunuz.Miui 14 gayet güzel ve stabil. Zaten temelde ikiside android kullanıyor. Samsung'un FE ve Alt modellere uyguladığı politikayı da düşününce ben takaz etmezdim.
ıp e laf atıyorduk fakat aynısını xiaomı yapmaya başladı sadece şekildeğişiyor xiaomilerde belirli bir süre sonra sıkıntı çıkıyor uzun süreli kullanılamayan bir telefonMIUI 14 stabil felan değil. MIUI 12’den beridir batırmaya devam ediyorlar. Arayüz bug dolu. Her güncellemede yeni bir hata ile karşılaşıyorsunuz.
MIUI 14 stabil falan değil. MIUI 12'den beridir batırmaya devam ediyorlar. Arayüz bug dolu. Her güncellemede yeni bir hata ile karşılaşıyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.