Mi 8 vs Galaxy S8

Ahmet Hancı

Hectopat
Daha fazla  
Telefon alacağım. Hepsiburada'dan alacağım. Fiyata ve performansa bakınca Mi 8 daha iyi duruyor. Mİ 8, İthalatçı Garantili diye biliyorum. İthalatçı Garantisi'ne dair fazla bilgim yok ama Hepsiburada'da fazla sorun olmuyor diye biliyorum. Beni bunun hakkında bilginiz varsa aydınlatın, lütfen.

Ve son olarak telefonun beni uzun süre götürmesini istiyorum. İleri zamanlarda donmaması da önemli. Bilgilendirin beni.

Başka bir telefon öneriniz varsa söylebilirsiniz. IPhone fazla tercihim değildir.

Bende S8+ vardı, eşimde S8 var. Ben satıp MI 8 SE aldım. Bunda bile çok büyük fark yaşadım. Pil ömrü, oyun performansı, ısınma olarak bir üst seviyeye geçmiş gibiyim. Tabi ki S8+ bir buçuk yıllık telefondu ama onu 4500TL'ye almıştım. MI8 SE'yi 1600 TL'ye aldım. Ayrıca yazın S8+'ın ekranı Amoled yanığı yüzünden kaskodan değişti. Ekranın her yerinde iz vardı. 6-7 ay içinde aynı sorun tekrar başladı. Ekranda izler kalmayan başladı ve bu izler telefona sonradan yüklenen programların iziyse garanti kapsamına almıyorlar. Bunu duyunca şok oldum ve telefondan soğudum. Daha da kötü olmadan sattım telefonu. Sırf bu ekran sorunu yüzünden uzak dur derim.

Bende S8+ vardı, eşimde S8 var. Ben satıp MI 8 SE aldım. Bunda bile çok büyük fark yaşadım. Pil ömrü, oyun performansı, ısınma olarak bir üst seviyeye geçmiş gibiyim. Tabi ki S8+ bir buçuk yıllık telefondu ama onu 4500TL'ye almıştım. MI8 SE'yi 1600 TL'ye aldım. Ayrıca yazın S8+'ın ekranı Amoled yanığı yüzünden kaskodan değişti. Ekranın her yerinde iz vardı. 6-7 ay içinde aynı sorun tekrar başladı. Ekranda izler kalmayan başladı ve bu izler telefona sonradan yüklenen programların iziyse garanti kapsamına almıyorlar. Bunu duyunca şok oldum ve telefondan soğudum. Daha da kötü olmadan sattım telefonu. Sırf bu ekran sorunu yüzünden uzak dur derim.
Bu her S8'de olur mu? Mi8'i de istiyorum açıkcası ama nedense bir önyargım var.

Kesinlikle Mi 8 derim ben. S8+ bile değil normali bence artık alınmaz. Ekran olarak küçük batarya küçük işlemci eski flan. Ayrıca en önemlisi yazılım olarak eski telefon artık yavaş yavaş güncelleme gelmemeye başlar o telefona uzun vadeli kesinlikle götürmez o telefon seni. Telefon ithalatçı garantili olsun sorun olmaz. Zaten yaşayacağın her sorun için kullanıcı hatası denilecek ekran kırılması hayalet ekran sıvı teması vb sorunlarda. Aralarında 250 TL fiyat farkıda var Mi 8 daha ucuz.
Fiyat olarak 3000 TL Meizu 16Th var TR garantili onu incelemeni öneririm.

Evet malesef kullanılan Super Amoled panellerin en büyük handikapı. Biraz araştırma yaparsa çok daha fazla sonuç görebilirsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı