Mi Band 4 İle Duşa Girilir mi?

Mi Band 5 ile her gün en 4-5 defa sabunluyorum 3-4 aydır bir sorun çıkmadı. Bu tür bileklikler duş için uygun diye biliyorum.

Duşte ne iş görüyor hocam? Aramalar için mi?
Çıkarmaya üşenmek en büyük sebep bence

Bununla alakalı bir hikayem var

Babam yıllar yıllar önce isviçreden kendine bir saat almıştı.Baya da para vermişti açıkçası. Orada satın alırken suya dayanıklı mıdır falan filan her şeyini sormuştu. Bir gün işten gelince de duşa girmiş. Bileğinde de unutmuş amaaaan ne olacak zaten dayanıklı diye çıkarmayınca sabun bozmuştu canım saati. O yüzden bence risk almayın. (En azından duşta çıkarın hadi havuz neyse)

IMG_20190829_173501 (1).jpg

Bu değil ki bunun camı bir yere çaptı açıldı açılmaz sanıyordum... Mi Band 4 su geçirmez.

Ben daha bugün Xiaomi Mi Band 4 aldım. Merak ettiğim soru şu bu saatin altında nabız için sensörlere sabun gelirse bozulur mu? Kullananların çoğunluğu bir şey olmadı demiş ben sensörlere endişeleniyorum. Eğer cevaplayacaksınız etiketleyerek yaparsınız sevinirim hatırlamam için :)

Denize bile girebilirsiniz sıkıntı olmaz. :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı