@malitation Onlar istisna. Bana afra tafra yapmadan önce mesajımı iyice kavrasaydın. Bu özellikleri barındırmadan suya dayanıklılık sertifikası da olabiliyor bazı modellerin. Ama bu havuzda kullanabileceğin anlamına gelmiyor.
Dediğin telefonlarda daha doğru fakat mı band 4 un em büyük yeniliklerinden biri yüzme stillerini anlayarak health tracking yapabiliyor olması yani bu demek oluyor ki şirket bunu yüzerkende kullanın ki biz o kadar yazılım algoritma yazdık ki yüzme stillerini anlayarak sizi takip edelim. Yıllar önce Sony Xperia vakasindan sonra bütün markalar garantiler de suyu çıkardı.Suya dayanıklılık sertifikası siz onla denize, havuza, duşa girin diye alınmıyor. Ufak bir sıvı teması veya yüzünüzü, elinizi yıkarken sıçrayan hafif sulara karşı direnç sağlamak içindir o. Duş alırsanız ve bozulursa, garanti de alırken çıkarsaydın kardeşim der.
Arkadaşlar selamlar, bildiğiniz gibi Mi Band 4 suya karşı dayanıklı bir cihaz, fakat duşta şampuan, duş jeli gibi kimyasallar cihaza zarar verebilir mi yoksa gönül rahatlığı ile kullanabilir miyiz?
Bileklikle duşa niye giriyorsun amaç ne diye soracaklar için şimdiden cevap: Müziği değiştirip ses ayarı yapabilmek için
Ben girdim denize havuza termal havuza duşa hamama sıkıntı olmaz.Arkadaşlar selamlar, bildiğiniz gibi Mi Band 4 suya karşı dayanıklı bir cihaz, fakat duşta şampuan, duş jeli gibi kimyasallar cihaza zarar verebilir mi yoksa gönül rahatlığı ile kullanabilir miyiz?
Bileklikle duşa niye giriyorsun amaç ne diye soracaklar için şimdiden cevap: Müziği değiştirip ses ayarı yapabilmek için
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.