Sanch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 1.576 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2020 #1 Mi Band 4 aldım ancak NFC özelliği var mı bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim?
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 14 Ekim 2020 #2 Bu adrese göre yok. Xiaomi Mi Band 4 Akıllı Saat Xiaomi Mi Band 4 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Artı 0 Eksi
Bu adrese göre yok. Xiaomi Mi Band 4 Akıllı Saat Xiaomi Mi Band 4 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com
WaiiXD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 1.146 Makaleler 4 Çözümler 9 14 Ekim 2020 #3 Sanch dedi: Mi Band 4 aldım ancak NFC özelliği var mı bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Yanlış bilmiyorsam Avrupa modellerinde yok. Çin modellerinde var. Artı 0 Eksi
Sanch dedi: Mi Band 4 aldım ancak NFC özelliği var mı bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Yanlış bilmiyorsam Avrupa modellerinde yok. Çin modellerinde var.
pchz.dnz Centipat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 221 Çözümler 1 Yer Bu nerede gözüküyor Daha fazla Meslek Bu nerede gözüküyor 14 Ekim 2020 #4 Evet var. Sanch dedi: Mi Band 4 aldım ancak NFC özelliği var mı bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Evet var. Sanch dedi: Mi Band 4 aldım ancak NFC özelliği var mı bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla...
YavuzSelim18 Picopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 809 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2020 #5 Sanch dedi: Mi Band 4 aldım ancak NFC özelliği var mı bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Reis mi band 4 kullanıyorum. İstediğin soru varsa sorabilirsin. Artı 0 Eksi
Sanch dedi: Mi Band 4 aldım ancak NFC özelliği var mı bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Reis mi band 4 kullanıyorum. İstediğin soru varsa sorabilirsin.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 14 Ekim 2020 #6 Burada da olduğuna dair bir şey yazmıyor. Olsa yazardı. 404 - Xiaomi Global View Xiaomi errors/404. Check the latest errors/404 products from Xiaomi official site Mi.com . www.mi.com Artı 0 Eksi
Burada da olduğuna dair bir şey yazmıyor. Olsa yazardı. 404 - Xiaomi Global View Xiaomi errors/404. Check the latest errors/404 products from Xiaomi official site Mi.com . www.mi.com
seriouspotato Centipat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 378 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2020 #7 Sanch dedi: Mi Band 4 aldım ancak NFC özelliği var mı bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... NFC o kadar önemli bir özellik değil bence gerek kalmıyor. Artı 0 Eksi
Sanch dedi: Mi Band 4 aldım ancak NFC özelliği var mı bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... NFC o kadar önemli bir özellik değil bence gerek kalmıyor.
KS KS Sanch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 1.576 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2020 #8 seriouspotato dedi: NFC o kadar önemli bir özellik değil bence gerek kalmıyor. Genişletmek için tıkla... Gerekli olduğundan değil zaten, kullanmam muhtemelen. Sadece merak ettim. Artı 0 Eksi
seriouspotato dedi: NFC o kadar önemli bir özellik değil bence gerek kalmıyor. Genişletmek için tıkla... Gerekli olduğundan değil zaten, kullanmam muhtemelen. Sadece merak ettim.