Mi Band 5 doğru ölçümler mi yapıyor?

Birhan efe

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar,
19 şubat tarihinde Migros'tan almış olduğum Mi Band 5'te bir şey fark ettim.
Bilekliği bileğime takmadan nabız ölçümü yaptığımda 40-60 bpm arasında değerler çıkıyor, bu değerler neyin nabız değerleri?
Bir diğer sorum ise otomatik nabız ölçümü, paı vs talimat vermeden nabız ölçümü yapabilecek bir şey açık değilken arada kendi kendine sensörlerini çalıştırıp nabız ölçüyor bu normal bir şey mi yani genel olarak kontrol etme amaçlı mı yapıyor bu ölçümleri?

Merhabalar,
19 şubat tarihinde Migros'tan almış olduğum Mi Band 5'te bir şey fark ettim.
Bilekliği bileğime takmadan nabız ölçümü yaptığımda 40-60 bpm arasında değerler çıkıyor, bu değerler neyin nabız değerleri?
Bir diğer sorum ise otomatik nabız ölçümü, paı vs talimat vermeden nabız ölçümü yapabilecek bir şey açık değilken arada kendi kendine sensörlerini çalıştırıp nabız ölçüyor bu normal bir şey mi yani genel olarak kontrol etme amaçlı mı yapıyor bu ölçümleri?

Spor modu gibi birkaç özelliği varsa o modları açabilmek için ara sıra nabız ölçüyor olabilir.

Spor modu gibi birkaç özelliği varsa o modları açabilmek için ara sıra nabız ölçüyor olabilir.
bileklik kadranı üzerinde kalp atış hızını gösteren bi yer var orayı güncellemek için yapıyor olabilir mi Hocam ?
Özelliği kapattıktan sonra hiç bilekliği yeniden başlattınız mı ya da kapatıp açtınız mı ?
sırf bunun için fabrika ayarlarına sıfırladım genede arada ölçüyor
nabız ölçerek puan veren pai sistemi ve otomatik nabız ölçümü kapalı

Bende de aynı sorun olmuştu. Bileklik bileğimde değilken nabız ölçümü yapıyordu. Aynı zamanda bileklik gece bileğimde değilken sabah bilekliği eşleştirdiğimde uyuduğumu gösteriyordu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı