Mi Box vs Mi Stick

kittyy

Decapat
Daha fazla  
Televizyonumuz 1080p. Mi Stick yeterli olur diye düşünüyorum. Hem arada 1000TL fiyat farkı var. Hangisi mantıklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Televizyonumuz 1080p. Mi Stick yeterli olur diye düşünüyorum. Hem arada 1000TL fiyat farkı var. Hangisi mantıklı?

Hocam bende o ikisi arasında kaldım. Ama farklı bir şey aldım çünkü o cihazlar eski Google sürümünde daha güncelleme almıyorlar şu an aldığım hala güncelleme alıyor son Android sürümünü ve Google sürümünü destekliyor ama çok yer kaplamasın bunlar önemsiz dersen stick ama diğeri donanım olarak daha güçlü ondan benim önerim 1000TL daha fazla vermen ben olsam verirdim şahsen.

Mi Box alsanız daha iyi olur Mi Stick çok ısınıyor ve hemen bozluyor.

Hocam bende o ikisi arasında kaldım. Ama farklı bir şey aldım çünkü o cihazlar eski Google sürümünde daha güncelleme almıyorlar şu an aldığım hala güncelleme alıyor son Android sürümünü ve Google sürümünü destekliyor ama çok yer kaplamasın bunlar önemsiz dersen stick ama diğeri donanım olarak daha güçlü ondan benim önerim 1000TL daha fazla vermen ben olsam verirdim şahsen.
Ne aldınız?

Donanımsal olarak çok çok üstüne Mi Box'un ve çok araştırdım internet çekim hızı olsun her şeyi daha üstün ve 4K destekli.

o zaman stick al ama dediği gibi çok ısınır haberin olsun
Isınması sorun yaratır mı? Bir de güncelleme almasa ne kadar götürür?

Mi Stick 1080p den uzak durun hocam. Alacaksanız 4K olanını alın. Ya da başka daha güncel stick modellerine bakın.

Mi Stick'in 1080p versiyonu zaten donma, kasma problemleri olan bir cihaz.

hocam götürür yine 6-7 sene tahminimce

ana kart yanar yani ama dert etme ya yanmaz bence

Hocam yapmayın zaten kaç sene önce çıkmış ve donma problemleri olan bir cihaz. Aldığı gibi pişman olur arkadaş :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı