Mi Note 10 Lite vs mi 9T Pro

Daha fazla  
Telefonlardan pek anlamam fakat bende şu an Note 10 Lite var arkadaşlar sizce mi 9T Pro mu iyidir yoksa Note 10 Lite mi daha iyidir? Almayı düşünüyorum da. Arasında 900TL fark var telefoncuyla takas edeceğiz telefonumun kameranın sol tarafında kırıklık var kameraya hiç etki etmiyor sizce mi 9T Pro mu alayım? iPhone X i sorduğumda 64 GB 2.el garantisi devam eden telefona mi Note 10 Lite ve 2800TL istiyor sizce ne yapmalıyım hazırda 1000TL var.

Evet hocam.
Benim telefonum 6 GB RAM 128 GB hafıza mi 9 t Pro ise 8 GB RAM 128 GB hafıza.
Mi 9T Pro donanım olarak sizin cihazınızdan üstün. 900 lira beni sıkmaz derseniz değiştirebilirsiniz. iPhone X içinse garantisi ne kadar kalmış değişmiş parçası var mı önemli.

Mi 9T Pro donanım olarak sizin cihazınızdan üstün. 900 lira beni sıkmaz derseniz değiştirebilirsiniz. iPhone X içinse garantisi ne kadar kalmış değişmiş parçası var mı önemli.

Hocam işte korkum o acaba telefonda değişen var mıdır bir fikrim yok daha getirmemiş zaten arkadaş aynı telefoncudan ablam iPhone X veya 11 alacak 11'e 6400 TL gibi bir fiyat verdi.

Hocam işte korkum o acaba telefonda değişen var mıdır bir fikrim yok daha getirmemiş zaten arkadaş aynı telefoncudan ablam iPhone X veya 11 alacak 11'e 6400 TL gibi bir fiyat verdi.
Değişeni siz anlamıyorsanız anlayan biri ile gidin o baksın derim. O da yoksa telefoncunun vicdanına kalmış. Ablanızın iPhone X yerine iPhone 11 alması daha iyi olur fiyatı uygun ama değişen , garanti gibi durumlar onun için de geçerli.

Değişeni siz anlamıyorsanız anlayan biri ile gidin o baksın derim. O da yoksa telefoncunun vicdanına kalmış. Ablanızın iPhone X yerine iPhone 11 alması daha iyi olur fiyatı uygun ama değişen, garanti gibi durumlar onun için de geçerli.

Teşekkür ederim hocam son olarak arkadaş benim telefonumu 2000 ila 2200 TL saydı telefon yurt dışı olduğu için bir de kırık bir parçası var iPhone X e ise 4800 5000 TL civarı dedi sizce iPhone X in fiyatı nasıl.

Teşekkür ederim hocam son olarak arkadaş benim telefonumu 2000 ila 2200 TL saydı telefon yurt dışı olduğu için bir de kırık bir parçası var iPhone X e ise 4800 5000 TL civarı dedi sizce iPhone X in fiyatı nasıl.

Değişen, arıza, kozmetik hasar vs yoksa piyasa ile orantılı bir fiyat vermiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sizce iPhone X almak mı mantıklı yoksa mi 9 t Pro mu almak mantıklı işte çalıştığım için oyun oynuyorum telefonla ve baktığım kadarıyla mi 9T Pro çok iyi oyun konusunda.
Sadece oyun için Mi9T Pro daha iyi gibi. Ancak ben şahsi olarak bütçem elveriyorsa iPhone alırdım. Sadece oyun için ise 2800-3000 ₺ verip iPhone almak mantıksız gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı