Mi Router 3 ile kullanmak için modem önerisi

HOWGY

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar.

Bugün ofisimi tuttum ve altyapımın bana sağlayabileceği en iyi hızın 30-70 Mbit olduğunu henüz öğrenmemişken kendime Mi Router 3 adlı Xiaomi'nin ürününü aldım. Problem şu ki modemde telefon kablosu girişi yok. Ben de internetimi telefon kablosu üzerinden alıyorum. Altyapıma uygun en üst hizmet VDSL 30-70 arası. İhtiyacım olan şey almış olduğum modemimin hızını yavaşlatmayacak bir Switch mi olur başka bir şey mi olur bilemiyorum. Hız kaybı olmadan telefon kablosunu ethernete dönüştürüp modemime takmam gerekiyor neler yapabilirim? Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Aldığınız cihaz, router (interneti alıp yerel ağ sunucusu olarak ip vererek dağıtan)/repeater (kablosuz olarak aldığı internet sinyalini hiç bir şeyine dokunmadan yine yansıtan)/access point (kabloyla aldığı interneti, kablosuz olarak dağıtan). Size gereken şey, VDSL destekli modem. Ancak VDSL modemlerin hemen hemen hepsi, kablosuz özelliğine de sahip olduğundan, bu cihaz gereksiz kalabilir. Çoğunlukla ISS veriyor VDSL modemi. Vermiyorsa alırsınız.

Ha, cihazın başka özellikleri de var; mesela USB portuna bir hdd takıp bir de zamanlayıcı ayarlayarak kota sayacının işlemediği saatlerde torrent indirmeleri yaptırabilirsiniz. Ya da iade süresi geçmediyse, iade edin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı