Çözüldü Microsoft C++'lar nereden indirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Taylan01

Decapat
Microsoft C++'lardan hangileri gerekiyor nasil bileceğim? Bir de nereden indireceğim?

A9574E12-6AA3-4202-8A8D-B040A1257154.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Burada bulabilirsiniz:

Ayrıca kurduğunuz oyunlar zaten gerekli C++ kütüphanelerini kurar.
Ben hepsini yukledim hangi programın neyi istediğini bilemediğim icin butun kutuphaneyi yukledim. Microsoft'un sitesinde mevcut Google'da arama yaparsaniz bulabilirsiniz.

Ne diye aratma yapim kardesim, simdiye kadar hic bunu indirmemistim belki sikinti burada olabilir. Link versen cok kral bir hareket olur. Windows 10 Home 64 Bit. Seni de ne yordum kardesim kusura bakma. Hakkini helal et.

Yani sadece 2 sey indireceğim di mi? Zaten onlar yüklüydü ama yine de yükledim. Toplam 3 tane C++ var sistemde:
"2008 X86"
"2017 X64"
"2017 X86"

Kardesim ben ekle kaldirdan direk sildim hepsini. Sonra yükledim bilgisayar kasmaya basladi daha fazla. Sence, yanlis bise mi yaptim hepsini silerek? Bir de bunu hep yüklüyor gibi yapiyor ama yüklemiyor.

1559161262417.png

Hepsini silmen ilerde yükleyeceğin oyun ya da programları çalıştırırken gerekli dosyaları bulamayınca hata mesajı vermesine sebep olur. Bilgisayarın kasmasına başlı başına tek sebep değil. İkinci soruna gelirsek güncelleme yapıyormuş gibi yapıp yüklememesi şu an bende de var kafaya takmıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı