Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben hepsini yukledim hangi programın neyi istediğini bilemediğim icin butun kutuphaneyi yukledim. Microsoft'un sitesinde mevcut Google'da arama yaparsaniz bulabilirsiniz.
Ne diye aratma yapim kardesim, simdiye kadar hic bunu indirmemistim belki sikinti burada olabilir. Link versen cok kral bir hareket olur. Windows 10 Home 64 Bit. Seni de ne yordum kardesim kusura bakma. Hakkini helal et.
Kardesim ben ekle kaldirdan direk sildim hepsini. Sonra yükledim bilgisayar kasmaya basladi daha fazla. Sence, yanlis bise mi yaptim hepsini silerek? Bir de bunu hep yüklüyor gibi yapiyor ama yüklemiyor.
Hepsini silmen ilerde yükleyeceğin oyun ya da programları çalıştırırken gerekli dosyaları bulamayınca hata mesajı vermesine sebep olur. Bilgisayarın kasmasına başlı başına tek sebep değil. İkinci soruna gelirsek güncelleme yapıyormuş gibi yapıp yüklememesi şu an bende de var kafaya takmıyorum.