Rehber Microsoft DreamSpark Kayıt, Kullanım ve Lisans Alma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim üniversitemde Dream Spark Premium anlaşması var sanırım. Ama bu genel bir şey değil. Mühendislik fakültesindeki arkadaşım Dream Spark Premium alırken ben mühendislik fakültesinde olmadığım için alamıyorum mesela. Fakülteye göre bile değişiyor.
Fakülteye göre değiştiğine göre mühendislik fakültesi ile diğer fakülteleri ayırt edebilecek bir mail adresi farkı mevcut demektir.

Bu site ne kadar daha aktif kalır?
Microsoft'un sitesi olduğunu düşünürsek, üniversite katılımlarının çok az olmasına kadar yani artık herkes Windows dışındaki bir sisteme geçtiğinde kapatılır.

Merhabalar konu için öncelikle çok teşekkür ederim.Bir şey danışmak istiyordum. SDM dışında başka bir adresten indirebiliyor muyuz Windows 8.1'i ? Sorunum şu SDM ile indirmeye çalışırken internetim de kopmalara neden oluyor.Başka dosyalar tarafından da kontrol ettim sadece SDM ile indirme yaparken internetim de kopmalar yaşıyorum.Yardımcı olabilecek fikirlerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim iyi günler.

Microsoft Developer Network üzerinden indirmeyi genele kapatmadan önce başka SDM dışından indirebiliyordunuz. Fakat şuan için SDM dışında bir kaynak yok bildiğim kadarıyla. Elle upload yapmam lazım ancak.

Yanıtınız için öncelikle teşekkür ederim.Sizi böyle bir şey için uğraştırmak istemem,kendim bunun araştırmasını sürdüreceğim.Bir kaç büyük dosyayı indirme sırasında da sorun çıktı.Büyük ihtimalle hat üzerinde problem olabilir.Abone olduğum şirket ile görüşmem lazım sanırım(İnternet).Tekrar teşekkür ederim,iyi akşamlar.

Bana vermediler lisans :( Nerde beleş bir şey elim boş kalıyor.

Arkadaşlar geçen hafta Cumartesi gibi e okul ders notlarımı yolladım, 1 hafta oldu herhangi bir mail gelmedi, ticket attım hep random cevap verdiler. Tekrar başvuru yapayım dedim e mail önceden kullanılmıştır dedi. Napmam gerekiyor? Ne olumlu ne olumsuz herhangi bir cevap yok.

Dreamsparktan windows 8.1 için download manageri indirdim fakat ondan sonra ne yapacağımı tam bilmiyorum. Msi ge62 aldım freedos olarak. Bundan sonra ne yapmam gerekiyor? Download manageri eski bilgisayarda rastgele bi yere çıkartıp sonra mı flash belleğe yazdirmaliyim? Eğer cevaplandiysa kusura bakmayın, görmedim.

@Silinen üye Farklı bir mail adresi ile tekrar dene.

@Ozcan57 "Verified User" statüsüne ulaştı mı hesabın?
Hocam mail adresime ne kayıt olduğuma dair mail(önceki denediğim mail adresinde kayıt olduğuma dair mail gelmedi. Diğer mail adresime kayıt oldunuz şimdi doğrulanın gibi içerikli mail gelmişti bu maile ise hiçbir şey gelmedi. Siz ne yolladınız belge olarak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı