Microsoft Edge Kullanıma Uygun Mu?

Opera dışında tarayıcı arayışına girmedim, girsem de sonuçları biliyorum. Bir süre önce Microsoft Edge'i denemiştim hız olarak bir lafım yok ama donmalar, takınmalar yaşatıyordu sekmeler arası gezintide, şu an çözmüşlerdir, her türlü kullanılabilir bir tarayıcı ancak Opera varken tercih etmem :)

Fark saliselik değil. Aşağıdaki videoda standart bir test mevcut. İzlerseniz saliselik fark olmadığını görürsünüz. Örnek site olarak CNN'in sitesine Chrome 21 saniyede bağlanırken, Edge 11 saniyede bağlanıyor. Arada net 10 saniye fark var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dediğim gibi EdgeHTML multimedya dışında ofis ve işlevsellik anlamında çok başarılı. Anlık sayfa düzenlemesi bunu OneDrive ile senkronizesi ve diğer cihazlarımla paylaşımı vs..

Tercihler kişiden kişiye değişir. Fakat Chromium'a geçilse dahi Edge kullanmaya devam edeceğim. Tercihlerinize de saygım sonsuz.

Hocam bu dediğiniz kafama takıldı açtım iki tarayıcıyı da çerezleri falan temizledim cnn.com sitesine girdim iki tarayıcıda 4 küsür saniyede girdi. Youtube'a denedim yine aynı süre çıktı. Fakat video oynatma kısmında gerçekten sapıtıyor EDGE.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı