Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
@Enes3078 Dediklerini yaptım. SFC /Scannow ve DISM komutları herhangi bir hata bulmadı. DWM.exe'yi de yeniden başlattım.
Bunların dışında, geçenlerde kurduğum ve sonrasında devre dışı bıraktığım dosya gezginindeki sekmeler özelliği nasıl olduysa bugün kendi kendine tekrar açılmıştı. Konuda bahsettiğim sorun da bugün başladı. Sekme özelliğini devre dışı bıraktım ve bu sefer ek olarak System32'ye attığım dosyaları da kaldırdım.
Herkese merhaba, biliyorsunuz ki Windows 11 22H2 yayınlandı ancak sekmeli dosya yöneticisi yayınlanmadı ancak vivetool ile nasıl açarsınız onu anlatacağım. Sorumluluk kullanıcıya aittir. İlk olarak Vivetool'u indireceğiz. İndirdikten sonra, işletim sisteminde tam yönetici ayrıcalıklarına...
www.technopat.net
Şimdilik Twitter'da bir sorun yok gibi. Test etmeye devam.
Sorun çözülmüştür.Sorunun kaynağı dosya gezgini sekme özelliğidir.
Düzenleme: Evet, sekme özelliği kendi kendine tekrar aktif oldu ve Twitter tekrar kilitlemeye başladı. Sorunun kaynağının dosya gezgini sekme özelliği olduğu yeniden kanıtlandı. Sekme özelliğini aşağıdaki kodlarla devre dışı bırakınca sorun çözülüyor:
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
CMD'den SFC /scannow'u çalıştırmanı öneririm. Yine sorun devam ederse dwm.exe'yi kapayıp tekrar açabilirsin. Olmuyorsa DISM komutlarını da denemeni isteyeceğim zira dwm.exe'yi ntdll.dll çökertmiş. Çözülürse söylersin artık
Herkese iyi günler. Bu rehberde sizlere DISM komutunun ne işe yaradığını, ne tarz durumlarda kullanılacağını ve nasıl kullanılacağını göstereceğim. İlk önce DISM nedir onu öğrenelim. DISM aracı yani “Deployment Image Servicing and Management” aracı sistemde tıpkı SFC komutunun yaptığı işlev...
@Enes3078 Dediklerini yaptım. SFC /Scannow ve DISM komutları herhangi bir hata bulmadı. DWM.exe'yi de yeniden başlattım.
Bunların dışında, geçenlerde kurduğum ve sonrasında devre dışı bıraktığım dosya gezginindeki sekmeler özelliği nasıl olduysa bugün kendi kendine tekrar açılmıştı. Konuda bahsettiğim sorun da bugün başladı. Sekme özelliğini devre dışı bıraktım ve bu sefer ek olarak System32'ye attığım dosyaları da kaldırdım.
Herkese merhaba, biliyorsunuz ki Windows 11 22H2 yayınlandı ancak sekmeli dosya yöneticisi yayınlanmadı ancak vivetool ile nasıl açarsınız onu anlatacağım. Sorumluluk kullanıcıya aittir. İlk olarak Vivetool'u indireceğiz. İndirdikten sonra, işletim sisteminde tam yönetici ayrıcalıklarına...
www.technopat.net
Şimdilik Twitter'da bir sorun yok gibi. Test etmeye devam.
Sorun çözülmüştür.Sorunun kaynağı dosya gezgini sekme özelliğidir.
Düzenleme: Evet, sekme özelliği kendi kendine tekrar aktif oldu ve Twitter tekrar kilitlemeye başladı. Sorunun kaynağının dosya gezgini sekme özelliği olduğu yeniden kanıtlandı. Sekme özelliğini aşağıdaki kodlarla devre dışı bırakınca sorun çözülüyor: