Microsoft Edge vs Google Chrome CPU kullanımı

Screenshot_26.png

Screenshot_25.png

Kıyaslamalar ciddi değişkenlikler göstermez. Artı eksi 3-5 kavramı vardır. Bu fark büyümeye başladığı zaman testlerin doğruluğu düşer. Test doğruluğu düşükse, geçersiz bir test demektir. İki tarayıcıda aynı videoyu oynatıyor, chrome'da bir eklenti bile kurulu değilken Edge'de VPN + AdGuard kurulu.

1638017399185.png
 
Zaten test ettim ve yakın cıktı 3tane test yaptım birisi yakın cıktı ve kıyaslama yapıyorum yazdıklarımı okursan iyi olur.
Yazdıklarını okuyorum ama sende bir problem var sanırım. Konunun başında biz ne dedik? Benzer çıkacak dedik sen ne diyordun peki? Yüzde 5 ve yüzde 35 fark var diyordun. Biz olumlu yorum yapsak dönüp tekrar test bile yapmayacaktın.
 
Senin kafan iyi belli. Al bende aynı siteyi kullanarak yaptım testleri. Ayrı ayrı, 12 thread %50 power. Aşağıdaki testte video açtım iki tarayıcıda da oynattım. Çift monitör kullanıyorum.
 
Senin kafan iyi belli. Al bende aynı siteyi kullanarak yaptım testleri. Ayrı ayrı, 12 thread %50 Power. Aşağıdaki testte video açtım iki tarayıcıda da oynattım. Çift monitör kullanıyorum.

%75 3thread şekilde yaptım ilk görsel de fark olduğunu kabul ediyorum ama sonucda birbirine yakınlar.
 
Olabilir ayrıca 3 test yaptım birbirine yakın geldi 5dakika yaptım birisi %4-5 oynuyor birisi 6-7 oynuyor bir anda değişiyor.
Aynen kanka en haklı sensin. Chrome the best, edge the worst. We know nothing. Go ahead and spread your lies.

Aziz Nesin'in senin gibilerle ilgili bir şiiri var. "Bir değil iki". Bir araştırıp son kıtasını oku bakalım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı