Microsoft hesabı giriş denemeleri

LuciferM.

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi sürekli Outlook hesabıma giriş denemeleri yapılıyor. Bunun üzerine şifremi değiştirdim. 2FA açık ve authenticator de yüklü. Sizce bu hesabımı kapatıp yeni bir Outlook hesabımı açmalıyım yoksa bu şekilde bir sorun yaşamaz mıyım?

Sorun yaşamazsın gibi, Microsoft hacklenmiş Kasım ayında ondan dolayı şifrenizi değiştirmek iyi olmuş.

Arkadaşlar merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi sürekli Outlook hesabıma giriş denemeleri yapılıyor. Bunun üzerine şifremi değiştirdim. 2FA açık ve authenticator de yüklü. Sizce bu hesabımı kapatıp yeni bir Outlook hesabımı açmalıyım yoksa bu şekilde bir sorun yaşamaz mıyım?

Giriş yapılmaya çalışılan yerlerin konumları gözükmüyor mu hocam belki bir arkadaşınız şaka yapıyordur.

Sorun yaşamazsın gibi, Microsoft hacklenmiş Kasım ayında ondan dolayı şifrenizi değiştirmek iyi olmuş.
Orası öyledir ancak giriş denemeleri Kasım ayından öncesine kadar gidiyor.

Giriş yapılmaya çalışılan yerlerin konumları gözükmüyor mu hocam belki bir arkadaşınız şaka yapıyordur.
Rusya, ABD, Arnavutluk, Almanya ve Hırvatistan

Pardon bu arada tekrar kontrol ettim. Ocak başına kadar gösteriyor.

Zaten hocam phishing durumu olursa korkmayın hesabınız 2F çalınması imkansız güvenlik nedeniye şifreyide değiştirmişsiniz içiniz rahat olsun.
Ya orası öyle tabi de belki dikkatsizliğime gelmiştir bir yere kaptırmış olabilirim diye korktum. Steam vb. gibi hesaplardan dolayı korkuyorum çalınmasından. Bu hackerlar öyle şerefsizler ki bir yolunu bulurlar o yüzden yani şüphem.

Have i been pwned sitesinden mailiniz çalınmış mı görebilirsiniz.

Have i been pwned sitesinden mailiniz çalınmış mı görebilirsiniz.
Baktığımda kırmızı uyarı 2 olduğu yazıyor. Ve biraz aşağı kaydırdığımda 2 tane uygulama adı var. Reklam mı yoksa o uygulamalardan mı riskteyim anlayamadım. Dediğim uygulamalarda deezer ve uiggy diye bir şey.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı