Microsoft hesabına giriş yapılamıyor

gulbeyazi

Yoctopat
Daha fazla  
Merhabalar, bundan 7-8 hafta önce bilgisayarıma format attım ve bu olaylardan daha önce atmış olduğum formattan hemen sonra Game Pass almıştım, ancak virüs girdiği için acil bir format daha attım ve o hesabın bilgilerini almadığımı fark ettim. Yani Game Pass hesabımın şifresini bilmiyorum. Öylesine bir kayıt yaptığım için format ekranında bilgilerini falan da pek önemsemedim ve recover password kısmını doldurduğum zaman Microsoft bir e-maille bana geri yolluyor requestimi. Yani elim kolum bağlı. Kullanmadığım halde benden her ay 29TL çekecek ve üstüne bu uygun servise Türkiye şartlarında zam da geleceğini düşünürsek 1 yılda bu benim yaklaşık 300 400 TL'mi çekecek ben kullanamadan. Bana net bir Support linki verir misiniz direk yazabileceğim veya nasıl halledebilirim bunu yazar mısınız? Lütfen "Microsoft desteğe git" deyip üstünden geçmeyin zira denedim ama Microsoft sağ olsun sanki kimsenin doğrudan destek birimine erişememesi için özel bir çaba göstermiş. Kredi kartı bilgileri, kart ekstresi hepsi var yani ben aldığımı her türlü doğrulayabilirim bir insana. Amacım hesabıma yeniden erişmek değil, yenilenen aboneliği sonlandırmak. 2 aydır düzenli ödenildiği için Microsoft açısından da sorun çıkacağını düşünmüyorum. Teşekkürler.

Mail'i göremedim sayfada nereden atabilirim ki arama yapma var ve bir gamera sor var başka yok.
Maili bende bulamadım kusura bakmayın ancak şöyle bir şey buldum:

Giriş yapamadığınız hesabın emailine sahipseniz sıfırlayabilirsiniz.

İkiside yardımcı olmazsa arama yapın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı