Microsoft hesabını bağlayınca sistem bozuldu

TheMeteAdam

Hectopat
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 11600K, 16 GB Team Force 3200 mhz 16Cl, Sandisk SN570 500GB, Toshiba Mq01abd100 1TB, Rx 7600, MSI H510M-A PRO.
Meslek
Day Trader
Arkadaşlar dün Microsoft hesabım ile kendi Microsoft bağlı olmayan hesabıma giriş yaptım ve şifre belirlemedim. Sabah açtığımda hesaba giriş yapamadım. Admin hesaba giriş yapınca birden fazla hata ile karşılaştım. Explorer.exe başlangıçta masaüstünü açamıyor görev yöneticisinden yeniden başlatsam da Explorer'ı kendim manuel de açsam masaüstüne ulaşamadım. Güvenli modda girince başlat menüsünün ve arama yeri gibi tüm görev çubuğu çalışmıyordu. Çeşitli videolardan kodlar denesem de sorun hala devam ediyor. Yardımcı olabilecek var mı yalnız Windows'u yeniden kurmak son aşama olmalı! Ve görev çubuğu ile ayarlarda açılmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka çözüm yok. Sizin Microsoft hesabından olacağını sanmıyorum. Başka bir şey de olabilir. Mesela virüs falan.
Virüs olacağını sanmıyorum olaylar tam olarak sabah hesaba girmeye çalışmamla başladı şifre olmadığı için "OTURUM AÇMA" adında bi tuş oluyor ve tuş normalde mavi olur ama bu beyazdı ilk belirti buydu ondan sonra hesaba girerken 30 dk lütfen bekleyin yazısı kaldır bende güç düğmesine uzun basılı tutup kapattım sonra zaten bidaha ne hesaba girebildim ne explorer ama yeni hesap oluşturdum explorer ve görev çubuğu düzelebilirse formata gerek kalmıyacak.

Virüs olacağını sanmıyorum olaylar tam olarak sabah hesaba girmeye çalışmamla başladı şifre olmadığı için "oturum açma" adında bir tuş oluyor ve tuş normalde mavi olur ama bu beyazdı ilk belirti buydu ondan sonra hesaba girerken 30 dk lütfen bekleyin yazısı kaldır bende güç düğmesine uzun basılı tutup kapattım sonra zaten bir daha ne hesaba girebildim ne Explorer ama yeni hesap oluşturdum Explorer ve görev çubuğu düzelebilirse formata gerek kalmayacak.

Laptop mu kullanıyorsun monitör mü?

Arkadaşlar dün Microsoft hesabım ile kendi Microsoft bağlı olmayan hesabıma giriş yaptım ve şifre belirlemedim. Sabah açtığımda hesaba giriş yapamadım. Admin hesaba giriş yapınca birden fazla hata ile karşılaştım. Explorer.exe başlangıçta masaüstünü açamıyor görev yöneticisinden yeniden başlatsam da Explorer'ı kendim manuel de açsam masaüstüne ulaşamadım. Güvenli modda girince başlat menüsünün ve arama yeri gibi tüm görev çubuğu çalışmıyordu. Çeşitli videolardan kodlar denesem de sorun hala devam ediyor. Yardımcı olabilecek var mı yalnız Windows'u yeniden kurmak son aşama olmalı! Ve görev çubuğu ile ayarlarda açılmıyor.
Yeni başlangıç yapın, Ctrl+Alt+Delete >Görev yöneticisi >Dosya>Yeni görevi çalıştır>systemreset -cleanpc tamam tuşuna basın (Programlarınız silenecektir masaüstüne kaldırlan uygulamalar.html adında dosya gelcektir ordan bakarak programları geri yükleyebilirsiniz). Herşeyi kaldırmak istiyorsanız, Ctrl+Alt+Delete >Görev yöneticisi >Dosya>Yeni görevi çalıştır>systemreset Herşeyi kaldır veya Dosyalarımı sakla seçeneğini seçin.

Iıı maalesef şu an köydeyiz ve ekran kartının yandığını düşünmüyorum güvenli modda gayet rahat açılıyor sadece normal bir şekilde hesaba girersem explorer başlamıyor az öncede ekran geldi gitti 1 dakikalığına

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı