Microsoft, Minecraft’ı İstiyor!

Arkadaşlar eğer Microsoft satın alırsa olacakları söylüyorum. Oyun birinci olarak Java ile yazılmaz, baştan yazılır. Baştan yazılmak demek bir sürü bug demek ve 3 senelik emek boşa gider. Java ile yazılmaz ise modları unutun vanilla oynarsınız oyunu artık. Büyük ihtimal kapalı kaynak kodlu olur ve kesinlikle Linux'a destek verilmez.(Mac olabilir ama o da düşük ihtimal.) Java oyunu kastırıyor demeyin. Oyun 1.8 sürümünde artık çok daha az kasıyor. Bu arada Notch'un satacağını sanmıyorum çünkü adam daha Steam'e bile koymuyor oyunu. Açıklaması vardı kendi sitemizden yapmak istiyoruz diye. İnşalla satılmaz. Bazı şeyler kesinlikle açık kaynak kod kalmalı, Microsoft'un tekelinde olmamalı. Eğer oyun satılırsa ve kapalı kaynak kodlu olursa, ben oyunu bırakırım veya eski sürümlerine devam ederim. Açık kaynak kodlu olur ve Java ile yazılırsa düşünebilirim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı