Zwesta Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 617 Çözümler 5 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Nisan 2024 #1 Microsoft PC Manager kullandım ve bilgisayarımı hızlandırmak yerine daha da yavaşlattı. Bilgisayarımı hızlandırabilecek bir program önerisi verir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Nisan 2024
Microsoft PC Manager kullandım ve bilgisayarımı hızlandırmak yerine daha da yavaşlattı. Bilgisayarımı hızlandırabilecek bir program önerisi verir misiniz?
Çözüm Zwesta 20 Nisan 2024 xquerzy dedi: Hocam görev yöneticisinden değerlerinizi atabilir misiniz ? Gerek yok. Genişletmek için tıkla... CCleaner'den sonra böyle oldu programlar aşırı hızlı açılıyor sağolun
xquerzy dedi: Hocam görev yöneticisinden değerlerinizi atabilir misiniz ? Gerek yok. Genişletmek için tıkla... CCleaner'den sonra böyle oldu programlar aşırı hızlı açılıyor sağolun
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.791 Çözümler 25 20 Nisan 2024 #11 FelekEdits dedi: Bildiğiniz kullandım ardından bilgisayarı yeniden başlattım, bilgisayar daha yavaş gibiydi. Hocam bazı özellikler paralı almaya değer mi sizce? Yada pro özelliği olmayan bir program önerisi verir misinZ? Genişletmek için tıkla... Hocam görev yöneticisinden değerlerinizi atabilir misiniz ? FelekEdits dedi: Bildiğiniz kullandım ardından bilgisayarı yeniden başlattım, bilgisayar daha yavaş gibiydi. Hocam bazı özellikler paralı almaya değer mi sizce? Yada pro özelliği olmayan bir program önerisi verir misinZ? Genişletmek için tıkla... Gerek yok. Artı 0 Eksi
FelekEdits dedi: Bildiğiniz kullandım ardından bilgisayarı yeniden başlattım, bilgisayar daha yavaş gibiydi. Hocam bazı özellikler paralı almaya değer mi sizce? Yada pro özelliği olmayan bir program önerisi verir misinZ? Genişletmek için tıkla... Hocam görev yöneticisinden değerlerinizi atabilir misiniz ? FelekEdits dedi: Bildiğiniz kullandım ardından bilgisayarı yeniden başlattım, bilgisayar daha yavaş gibiydi. Hocam bazı özellikler paralı almaya değer mi sizce? Yada pro özelliği olmayan bir program önerisi verir misinZ? Genişletmek için tıkla... Gerek yok.
KS KS Zwesta Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 617 Çözümler 5 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Nisan 2024 #12 xquerzy dedi: Hocam görev yöneticisinden değerlerinizi atabilir misiniz ? Gerek yok. Genişletmek için tıkla... CCleaner'den sonra böyle oldu programlar aşırı hızlı açılıyor sağolun Dosya Ekleri 1713620637189.png 79,6 KB · Görüntüleme: 33 Artı 0 Eksi Çözüm
xquerzy dedi: Hocam görev yöneticisinden değerlerinizi atabilir misiniz ? Gerek yok. Genişletmek için tıkla... CCleaner'den sonra böyle oldu programlar aşırı hızlı açılıyor sağolun
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.791 Çözümler 25 20 Nisan 2024 #13 FelekEdits dedi: CCleaner'den sonra böyle oldu programlar aşırı hızlı açılıyor sağ olun Genişletmek için tıkla... Hocam çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim. FelekEdits dedi: CCleaner'den sonra böyle oldu programlar aşırı hızlı açılıyor sağ olun Genişletmek için tıkla... Hocam bir de sisteminize baktığımda Windows 7 geçmenizi öneririm. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Nisan 2024 Artı 0 Eksi
FelekEdits dedi: CCleaner'den sonra böyle oldu programlar aşırı hızlı açılıyor sağ olun Genişletmek için tıkla... Hocam çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim. FelekEdits dedi: CCleaner'den sonra böyle oldu programlar aşırı hızlı açılıyor sağ olun Genişletmek için tıkla... Hocam bir de sisteminize baktığımda Windows 7 geçmenizi öneririm.
Kerim Demirkaynak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.174 Makaleler 2 Çözümler 13 Yer Düzce 20 Nisan 2024 #14 xquerzy dedi: Hocam çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim. Hocam bir de sisteminize baktığımda Windows 7 geçmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Windows 7 desteği kesildi. Görev yöneticisinden gereksiz programları kapatarak kullanılabilir ram miktarını 1,6 GB'a çıkarabilir. Artı 0 Eksi
xquerzy dedi: Hocam çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim. Hocam bir de sisteminize baktığımda Windows 7 geçmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Windows 7 desteği kesildi. Görev yöneticisinden gereksiz programları kapatarak kullanılabilir ram miktarını 1,6 GB'a çıkarabilir.
KS KS Zwesta Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 617 Çözümler 5 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Nisan 2024 #15 Kerim Demirkaynak dedi: Windows 7 desteği kesildi. Görev yöneticisinden gereksiz programları kapatarak kullanılabilir ram miktarını 1,6 GB'a çıkarabilir. Genişletmek için tıkla... Hepsi kapalı. xquerzy dedi: Hocam çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim. Hocam bir de sisteminize baktığımda Windows 7 geçmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Win7 geçmek istemiyorum ya. Artı 0 Eksi
Kerim Demirkaynak dedi: Windows 7 desteği kesildi. Görev yöneticisinden gereksiz programları kapatarak kullanılabilir ram miktarını 1,6 GB'a çıkarabilir. Genişletmek için tıkla... Hepsi kapalı. xquerzy dedi: Hocam çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim. Hocam bir de sisteminize baktığımda Windows 7 geçmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Win7 geçmek istemiyorum ya.
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.791 Çözümler 25 20 Nisan 2024 #16 Kerim Demirkaynak dedi: Windows 7 desteği kesildi. Görev yöneticisinden gereksiz programları kapatarak kullanılabilir ram miktarını 1,6 GB'a çıkarabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam çok birşey farketmiyor gibi. Artı 0 Eksi
Kerim Demirkaynak dedi: Windows 7 desteği kesildi. Görev yöneticisinden gereksiz programları kapatarak kullanılabilir ram miktarını 1,6 GB'a çıkarabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam çok birşey farketmiyor gibi.
Kerim Demirkaynak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.174 Makaleler 2 Çözümler 13 Yer Düzce 20 Nisan 2024 #17 xquerzy dedi: Hocam çok birşey farketmiyor gibi. Genişletmek için tıkla... Linux da bir seçenek ama ona herkes kolay adapte olamaz. Artı 0 Eksi
xquerzy dedi: Hocam çok birşey farketmiyor gibi. Genişletmek için tıkla... Linux da bir seçenek ama ona herkes kolay adapte olamaz.