Çözüldü Microsoft Store açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

epodhii

Decapat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Hepinize selam dostlar, "Xbox Game Pass Ultimate kodu" kullanmak için "Xbox konsolu yardımcısı" indirecektim fakat "Microsoft Store" açılmıyor. Hatada vermiyor, direkt açılma ekranında yuvarlak dönüyor ve direkt kapanıyor. Çözümü bilenler yardımcı olursa sevinirim.

Çözüm
Arkadaşlar yardımcı olan herkese çok teşekkürler. Bilgisayara format attıktan sonra birçok sorun ortadan kalktı. Konu kapanabilir.
Microsoft Store ile alakalı tüm hizmetlerin açık olduğundan emin olun.

İşe yaramazsa, Microsoft Store'u yeniden yüklemeyi deneyebilirsiniz.

Microsoft Store yeniden yüklemek için:

• PowerShell'i yönetici olarak çalıştır.
  • Bunu yaz: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.WindowsStore | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
Windows dosyalarını onarma:

Ben sorunu şöyle çözmüştüm C:\program Files\WindowsApps dizinine gittim oradan eski Microsoft sürüm klasörünü sildim ve düzelmişti.

@Prime777 ve @Ömer Öztürk23 hocam, çözümleriniz işe yaramadı ama yardım etmeye çalıştığınız için çok teşekkür ederim.

Ben sorunu şöyle çözmüştüm C:\program Files\WindowsApps dizinine gittim oradan eski Microsoft sürüm klasörünü sildim ve düzelmişti.

Eski sürüm klasörü olup olmadığını nerden öğreneceğim hocam?

Yanda sürümü yazar.

Eski sürüm klasörlerini silmiştim.En yenisi kalmıştı.

Bu arada yapçaksanız geri dönüşüme atın. Eğer çözüldüyse silersiniz çözülmediyse geri yüklersiniz.

@Prime777 ve @Ömer Öztürk23 hocam, çözümleriniz işe yaramadı ama yardım etmeye çalıştığınız için çok teşekkür ederim.

Bu sorun, Microsoft Store ile ilgili hizmetlerin açık olmamasından dolayı.

Bu hizmetler açık mı?

• Microsoft Store yükleme hizmeti.
  • İstemci lisans hizmeti (ClipSVC)
  • Windows lisans yöneticisi hizmeti.
  • Appx deployment service (appxsvc)

Yanda sürümü yazar.

Denedim ama silinmiyor hocam. Eski sürüm dosyası da yok zaten.

2. ve 4. hizmet kapalıydı açtım fakat yine de olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…