Microsoft Store açılmıyor

Hocam Microsoft Store güvenli modda çalışıyor ama normal modda çalışmıyor. DISM komutunda en son seçeneklerde " install.wim" aşamasını deneyeceğim.

Güvenli mod açınca çalışıyorsa bir program onun çalışmasını engelliyor olabilir. Güvenli moda girince temel Windows işlemleri çalışıyor çünkü. İnstall.wim farklı bir şey ile alakalı olması lazım öyle hatırlıyorum.

Hocam Microsoft Store güvenli modda çalışıyor ama normal modda çalışmıyor. DISM komutunda en son seçeneklerde " install.wim" aşamasını deneyeceğim.

Hocam benimki güvenli modda da çalışmıyordu. Gördüğünüz her çözümü deneyin. İşe yarayabilir. Store'u sıfırlamayı deneyin ayarlardan.

Güvenli mod açınca çalışıyorsa bir program onun çalışmasını engelliyor olabilir. Güvenli moda girince temel Windows işlemleri çalışıyor çünkü. İnstall.wim farklı bir şey ile alakalı olması lazım öyle hatırlıyorum.
Virüs bulaşmış olabilir diye tahmin ediyorum ben.

Hocam aslında açılıyor, ama 1 veya 2 saniye sonra kendini kapatıyor.

Son düzenleme:
Virüs bulaşmış olabilir diye tahmin ediyorum ben.

Hocam aslında açılıyor, ama 1 veya 2 saniye sonra kendini kapatıyor.

Bunu denediniz mi?

Adsız.png

Hocam şimdi denedim. Bu mesajı atmadan önce denedim.

Microsoft Store'un tüm hizmetleri açıksa bir de virüs taraması yapmayı dene. Çoğu şeyi denedin çünkü. Olmazsa format son çare olabilir.

Microsoft Store'un tüm hizmetleri açıksa bir de virüs taraması yapmayı dene. Çoğu şeyi denedin çünkü. Olmazsa format son çare olabilir.
Hocam Cheat Engine başka uygulamaların (bizden habersiz) verilerini değiştirme gibi bir riski var mı?

Aynı sorunu yaşamaktayım böyle bir video buldum Wub adlı programı kullanıyor denemek isterseniz diye linkini bıraktım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı