S supermax Zeptopat Katılım 18 Ekim 2023 Mesajlar 16 21 Ekim 2023 #1 HEVC uzantısı alacağım alacakken fark ettim Store açılmıyor fotoğraftaki gibi kalıyor. Çözümü var mıdır ? Dosya Ekleri store.png 20,5 KB · Görüntüleme: 39
HEVC uzantısı alacağım alacakken fark ettim Store açılmıyor fotoğraftaki gibi kalıyor. Çözümü var mıdır ?
Çözüm Kaanolovski 21 Ekim 2023 Eğer güncelleme varsa güncelleyin Windows'u Onun dışında anahtarın geçerlilik süresi bitmiş olabilir.
Eğer güncelleme varsa güncelleyin Windows'u Onun dışında anahtarın geçerlilik süresi bitmiş olabilir.
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 21 Ekim 2023 #2 Kullandığınız Windows orijinal mı? Artı 0 Eksi
KS KS S supermax Zeptopat Katılım 18 Ekim 2023 Mesajlar 16 21 Ekim 2023 #3 Kaanolovski dedi: Kullandığınız Windows orijinal mı? Genişletmek için tıkla... Saglamlisanstan key almıştım zamanında ama daha önceden böyle bir şeyle karşılaşmadım. Artı 0 Eksi
Kaanolovski dedi: Kullandığınız Windows orijinal mı? Genişletmek için tıkla... Saglamlisanstan key almıştım zamanında ama daha önceden böyle bir şeyle karşılaşmadım.
M moonnower Centipat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 391 21 Ekim 2023 #4 İnternetiniz bağlı mı yoksa internetinizde mi sorun var. Artı 0 Eksi
KS KS S supermax Zeptopat Katılım 18 Ekim 2023 Mesajlar 16 21 Ekim 2023 #5 moonnower dedi: İnternetiniz bağlı mı yoksa internetinizde mi sorun var. Genişletmek için tıkla... Ethernet ile bağlı ve herhangi bir sıkıntı yok internetimde Store dışında her şeyi açıyor. Artı 0 Eksi
moonnower dedi: İnternetiniz bağlı mı yoksa internetinizde mi sorun var. Genişletmek için tıkla... Ethernet ile bağlı ve herhangi bir sıkıntı yok internetimde Store dışında her şeyi açıyor.
M moonnower Centipat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 391 21 Ekim 2023 #6 supermax dedi: Saglamlisanstan key almıştım zamanında ama daha önceden böyle bir şeyle karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Format atabilirseniz Microsoft'un kendi sitesinden Windows 10 ISO'su indirin orijinal bir şekilde. Artı 0 Eksi
supermax dedi: Saglamlisanstan key almıştım zamanında ama daha önceden böyle bir şeyle karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Format atabilirseniz Microsoft'un kendi sitesinden Windows 10 ISO'su indirin orijinal bir şekilde.
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 21 Ekim 2023 #7 Eğer güncelleme varsa güncelleyin Windows'u Onun dışında anahtarın geçerlilik süresi bitmiş olabilir. Artı 0 Eksi Çözüm
Eğer güncelleme varsa güncelleyin Windows'u Onun dışında anahtarın geçerlilik süresi bitmiş olabilir.
Oxygen123 Decapat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 304 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #8 supermax dedi: HEVC uzantısı alacağım alacakken fark ettim Store açılmıyor fotoğraftaki gibi kalıyor. Çözümü var mıdır ? Genişletmek için tıkla... Windows'unuz güncel mi? Artı 0 Eksi
supermax dedi: HEVC uzantısı alacağım alacakken fark ettim Store açılmıyor fotoğraftaki gibi kalıyor. Çözümü var mıdır ? Genişletmek için tıkla... Windows'unuz güncel mi?
M moonnower Centipat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 391 21 Ekim 2023 #9 İnternette olan her lisans keyine güvenmeyin çoğu virüslü. Siz fark etmeden sistemi çürütüyor. Artı 0 Eksi
KS KS S supermax Zeptopat Katılım 18 Ekim 2023 Mesajlar 16 21 Ekim 2023 #10 moonnower dedi: İnternette olan her lisans keyine güvenmeyin çoğu virüslü. Siz fark etmeden sistemi çürütüyor. Genişletmek için tıkla... Sistemimde ek olarak virüs olma ihtimalide var ama bu keyi 1 yıldır kullanıyorum böyle bir şey olmamıştı. Oxygen123 dedi: Windows'unuz güncel mi? Genişletmek için tıkla... Değilmiş güncelleyine açıldı. Artı 0 Eksi
moonnower dedi: İnternette olan her lisans keyine güvenmeyin çoğu virüslü. Siz fark etmeden sistemi çürütüyor. Genişletmek için tıkla... Sistemimde ek olarak virüs olma ihtimalide var ama bu keyi 1 yıldır kullanıyorum böyle bir şey olmamıştı. Oxygen123 dedi: Windows'unuz güncel mi? Genişletmek için tıkla... Değilmiş güncelleyine açıldı.