Atomix0 Attopat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #1 Arkadaşlar selam, ben bugün Windows 10 temiz kurulum yaptım her şey normal fakat Microsoft Store açılmıyor. Nedeni ne olabilir? Sürekli görseldeki gibi duruyor. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2022
Arkadaşlar selam, ben bugün Windows 10 temiz kurulum yaptım her şey normal fakat Microsoft Store açılmıyor. Nedeni ne olabilir? Sürekli görseldeki gibi duruyor.
PanxeR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2018 Mesajlar 1.847 Çözümler 16 7 Eylül 2022 #2 Güncelleme eksiği olabilir windows update leri kontrol et. Artı 0 Eksi
KS KS Atomix0 Attopat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #3 PanxeR dedi: Güncelleme eksiği olabilir windows update leri kontrol et. Genişletmek için tıkla... 5 kere falan denetledim ama hiçbirşey bulamadı. Artı 0 Eksi
PanxeR dedi: Güncelleme eksiği olabilir windows update leri kontrol et. Genişletmek için tıkla... 5 kere falan denetledim ama hiçbirşey bulamadı.