Microsoft Store üzerinden satın alınan Windows 11'in lisans anahtarını öğrenme

Arkadaslar attiginiz linkleri daha once 50 kere okudum zaten. Siz de attiginiz linklerde yazanlari okursaniz benim sorunumu cozmedigini zaten anlayacaksiniz.

1. Microsoft hesabimin Siparis gecmisinde keyi goremiyorum. Sadece satin aldigim urun ve fatura secenegi var. Soyle gorunuyor yani:

Untitled.png

2. Gonderilen siparis onay e-postasini da sildim.

Arkadaşlar attiginiz linkleri daha once 50 kere okudum zaten. Siz de attiginiz linklerde yazanlari okursaniz benim sorunumu cozmedigini zaten anlayacaksiniz.

1. Microsoft hesabimin sipariş gec misinde keyi goremiyorum. Sadece satin aldigim ürün ve fatura secenegi var. Soyle gorunuyor yani:

Eki Görüntüle 1929907
  2. Gonderilen sipariş onay e-postasini da sildim.

Desteğe başvurabilirsin. Durumu net bir şekilde anlatırsan yardımcı olurlar. Daha önce işim düşmüştü yardımcı olmuşlardı bayağı.

Arkadaslar attiginiz linkleri daha once 50 kere okudum zaten. Siz de attiginiz linklerde yazanlari okursaniz benim sorunumu cozmedigini zaten anlayacaksiniz.

1. Microsoft hesabimin Siparis gecmisinde keyi goremiyorum. Sadece satin aldigim urun ve fatura secenegi var. Soyle gorunuyor yani:

Eki Görüntüle 1929907
  2. Gonderilen siparis onay e-postasini da sildim.
CMD'ye gir bunu yaz. Huawei paylaşmış. wmic path SoftwareLicensingService get OA3xOriginalProductKey

Desteğe başvurabilirsin. Durumu net bir şekilde anlatırsan yardımcı olurlar. Daha önce işim düşmüştü yardımcı olmuşlardı bayağı.
Tesekkurler Rona. Simdi baktim da 09.00 - 18.00 arasi calisiyorlarmis haftaici. En iyisi yarin bir arayip yardim isteyeyim, tesekkur ederim tekrardan.

Teşekkürler Rona. Simdi baktim da 09.00 - 18.00 arasi calisiyorlarmis hafta içi. En iyisi yarin bir arayip yardim isteyeyim, teşekkür ederim tekrardan.

Rica ederim. Girdiğin keyin doğruluğunu bilmediğin için boşuna keyi tespit etmekle de uğraşma derim. Destek sana yeni bir key sağlar veya eski keyini yeniden gönderir.

Rica ederim. Girdiğin keyin doğruluğunu bilmediğin için boşuna keyi tespit etmekle de uğraşma derim. Destek sana yeni bir key sağlar veya eski keyini yeniden gönderir.
Eski keyimi gondermesi yeterli olur benim icin. Direkt olarak siparis mailini tekrardan siparis verilen e-postaya gonderseler benim sorunumu cozecek. Dedigim gibi bir tane lisans anahtari girdim ama Microsoft uzerinden aldigim anahtar mi yoksa eskiden aldigim ucuz keylerden mi ona emin olamadigim icin icime kurt dustu.

3v1 geldiniz üzerime. GitHub'da olduğuna göre açık kaynak olmuyor mu?
Her neyse en doğrusunu siz bilirsiniz zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı