Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Daha öncesinde kaldırmıştım. Game pass aldım ve yeniden kurmak istiyorum. Çok uzun zaman araştırdım bulamadım. Yükleme ekranında kalıyor. Sebebi ne olabilir?
Yeni ismi ile Microsoft Store açılmadığında, uygulama yüklemede veya güncellemede hata verdiğinde veya başka hata kodları ile karşılaşıldığında ilk olarak önbelleğin temizlenmesi önerilir. Bunun için Başlat Çalıştır (Win+R) kısmına belirttiğim kodu girmeniz yeterlidir. wsreset Girdikten...
www.technopat.net
Eğer bu yöntem ile çözülmezse Microsoft Store sıfırlamayı deneyin.
Windows 10 bilgisayarınıza farklı ya da yerel kullanıcılar eklemek istiyorsanız, rehberimize göz atmanızda fayda var. Windows 10 ile birlikte deÄiÅen çoÄu
www.technopat.net
Bu tarz sorunları genelde bakım uygulamaları neden olur.
Sadece disk temizliği yapmanız yeterlidir. Kayıt defteri temizliği gibi uygulamalar sistemde sorunlar yaratacaktır.
Bakım uygulaması olarak Wise disk cleaner öneririm.
Teşekkürler şimdi gördüm mesajınızı hepsini deneyip geri döneceğim.
@26318 hocam hiçbir şekilde microsoft hesabıma windows üstünden giremiyorum. Lisans orijinal. Galiba son çare format?
Diğerlerinin hepsini yaptım fakat olmuyor.
Çıldırmak üzereyim format bile atamıyorum. Sıfırlama yapmaya çalıştım az bekletti sonra bir sorunla karşılaştık dedi. Uefı için mediacreationtool yükledim microsoft sitesinden, o da hata veriyor. Biri acaba o ıso dosyasının drive vs. linkine sahipse atabilir mi? @Recep Baltaş