Microsoft Store'dan yüklenen CoD: MW3, Battle.Net'te gözükmüyor

Synthwav3

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarda PC Game Pass'im var ve CoD: MW3 indirdim. Bugün ilk defa kendi battle.net hesabımdan oyuna girecektim fakat oyun yüklü gözükmüyor. Oyunun kurulduğu dosyayı seçip denedim ve oyunu bulamadığını söylüyor. Sebebi nasıl çözebilirim?

Peki CoD: MW3 Battle.net sürümü ve PC Game Pass için kullandığınız Xbox uygulaması entegre mi? Normalde Game Pass oyunlarını sadece Xbox App üzerinden oynuyorum, ek olarak Battle.net hesabıma eklenmiyorlar bildiğim kadarıyla. Farklı bir durum mu var acaba bilmediğim?

Peki CoD: MW3 Battle.net sürümü ve PC game Pass için kullandığınız Xbox uygulaması entegre mi? Normalde game Pass oyunlarını sadece Xbox App üzerinden oynuyorum, ek olarak Battle.net hesabıma eklenmiyorlar bildiğim kadarıyla. Farklı bir durum mu var acaba bilmediğim?

Hocam zannetmiyorum ama oyunu bulmuyor sıkıntı o işte.

Şunu deneyin isterseniz:
Bu makalede makine çevirisi kullanılmıştır ve çeviri hataları bulunabilir.

Battle.net Hesabınızın Game Pass İçin Ayarlanmış Olduğunu Doğrulayın​

Güncellendi: 2 ay önce

Makale Kimliği: 357105

Yaygın Sorunlar​

• Battle.net Hesabını Game Pass'a bağlayıp bağlamadığımı söyleyemem
  • Geçmişte hesabımı bağladığımı düşünüyorum ama işe yaramıyor

1. Battle.net Hesap Bağlantıları sayfanıza gidin
  2. Xbox Networkyanında, Game Pass aboneliğinize sahip Xbox Hesabı'nın listelendiğinden emin olun
  3. Listede hesap yoksa, bağlantı işlemini başlatmak için +Bağlandüğmesine tıklayın
    • Doğru hesabı bağladığınızdan emin olun, hesap bağlantılarının ne sıklıkta değiştirilebileceğini sınırlayan soğutmaları vardır. Müşteri Desteği, hesapları bağlama konusunda soğutmaları atlamaya yardımcı olamaz.
  4. Yanlış Xbox Hesabı listelenmişse ve hesapların bağlanmasından bu yana 90 günden fazla zaman geçmişse:
    1. Bağlantıyı Kes'i tıklatın
    2. Doğru Xbox Hesabı için bağlantı işlemini başlatmak üzere +Bağlan'ı tıklatın
  5. Yanlış Xbox Hesabı listelenmişse ve bağlantı soğutma süresi henüz dolmamışsa, Xbox Hesabınıza bağlanmak için yeni veya farklı bir Battle.net Hesabı kullanmanız gerekir.
Not: 5 Mart 2024 tarihinden önce kurulmuş olan bir Battle.net Hesabı ve Xbox bağlantınız varsa, Battle.net Hesabınızdaki Bağlantılar menüsüne gidin ve bağlantıyı güncelleştirmek için Xbox listenizin yanındaki bağlantıyı onayla düğmesine tıklayın.
Xbox'ınızı ve Battle.net Hesaplarınızı birbirine bağlayamazsanız:
  1. Battle.net Hesabınızın deneme hesabı olmadığından emin olun
  2. Battle.net Hesabınızda halihazırda bir hesabın bağlı olup olmadığını kontrol edin. Her Battle.net Hesabı yalnızca bir Xbox Hesabı ile bağlantılı olabilir
  3. Xbox hesabınızın zaten başka bir Battle.net Hesabına bağlı olup olmadığını kontrol edin. Aynı hesap birden çok Battle.net Hesabına bağlanamaz
Not: Hesap bağlantılarının ne sıklıkta değiştirilebileceğini sınırlayan soğutmaları vardır. Battle.net Hesap Yönetimi'nde soğutma içeren bir hesap türünün bağlantısını keserken soğutma uzunluğunu belirten bir uyarı alırsınız. Müşteri Desteği, hesapları bağlama konusunda soğutmaları atlamaya yardımcı olamaz. Xbox Live hesabını önceki Battle.net hesabınıza geri bağlayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı