KS KS Beypazarı Maden Suyu Decipat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 927 Yer 6'lı Beypazarı Paketi Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2020 #11 Emir M. dedi: Windows 10'da varsayılan olarak yüklü gelir. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey olursa intihar ederim. HABAR dedi: TikTok nedir? Genişletmek için tıkla... Güzel soru. TikTok, bazı insanların saçma sapan hareket edip şarkı söyleyip ünlü olduğu platform. Nightmaree0 dedi: Amerika'nın derdi zaten Çin kazanmasın. Kendi kazanmak ister alabilir. Genişletmek için tıkla... Ben de böyle düşünmüştüm.
Emir M. dedi: Windows 10'da varsayılan olarak yüklü gelir. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey olursa intihar ederim. HABAR dedi: TikTok nedir? Genişletmek için tıkla... Güzel soru. TikTok, bazı insanların saçma sapan hareket edip şarkı söyleyip ünlü olduğu platform. Nightmaree0 dedi: Amerika'nın derdi zaten Çin kazanmasın. Kendi kazanmak ister alabilir. Genişletmek için tıkla... Ben de böyle düşünmüştüm.
Trieetz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 4.102 Makaleler 9 Çözümler 53 4 Ağustos 2020 #12 10 tane daha tiktok şirketini topluca satın alır.
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2020 #13 Beypazarı Maden Suyu dedi: Güzel soru. TikTok, bazı insanların saçma sapan hareket edip şarkı söyleyip ünlü olduğu platform. Genişletmek için tıkla... Umurumda olmadığını ifade etmeye çalışmıştım, ülkemizde bu uygulamayı kullanan 26 milyon insan olması garip.
Beypazarı Maden Suyu dedi: Güzel soru. TikTok, bazı insanların saçma sapan hareket edip şarkı söyleyip ünlü olduğu platform. Genişletmek için tıkla... Umurumda olmadığını ifade etmeye çalışmıştım, ülkemizde bu uygulamayı kullanan 26 milyon insan olması garip.
Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 4 Ağustos 2020 #14 Bence tiktok yasaklansın. Tiktok beyinsiz insanları ortaya çıkarıyor .
Trieetz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 4.102 Makaleler 9 Çözümler 53 4 Ağustos 2020 #15 Patrixcs dedi: Bence tiktok yasaklansın. Tiktok beyinsiz insanları ortaya çıkarıyor . Genişletmek için tıkla... İfşa ediyor hepsini .
Patrixcs dedi: Bence tiktok yasaklansın. Tiktok beyinsiz insanları ortaya çıkarıyor . Genişletmek için tıkla... İfşa ediyor hepsini .
KS KS Beypazarı Maden Suyu Decipat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 927 Yer 6'lı Beypazarı Paketi Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2020 #16 HABAR dedi: Umurumda olmadığını ifade etmeye çalışmıştım, ülkemizde bu uygulamayı kullanan 26 milyon insan olması garip. Genişletmek için tıkla... Afedersiniz. Bence bu 26 milyonluk oran ne kadar çok beynini boş şeylere yoran insan olduğunu gösteriyor. Patrixcs dedi: Bence tiktok yasaklansın. Tiktok beyinsiz insanları ortaya çıkarıyor . Genişletmek için tıkla... Ne güzel işte. Anlayabiliyoruz kimin ne olduğunu.
HABAR dedi: Umurumda olmadığını ifade etmeye çalışmıştım, ülkemizde bu uygulamayı kullanan 26 milyon insan olması garip. Genişletmek için tıkla... Afedersiniz. Bence bu 26 milyonluk oran ne kadar çok beynini boş şeylere yoran insan olduğunu gösteriyor. Patrixcs dedi: Bence tiktok yasaklansın. Tiktok beyinsiz insanları ortaya çıkarıyor . Genişletmek için tıkla... Ne güzel işte. Anlayabiliyoruz kimin ne olduğunu.
D dorukisik Hectopat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2020 #17 Microsoft istediği her şeyi alabilir. İkinci soruya gelirsek bence nokia gibi tiktok u da bitirir.
Uğur Ç. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Ağustos 2013 Mesajlar 1.865 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endüstri Mühendisi 4 Ağustos 2020 #18 Alırsa ne amaçla kullanacak? Aklıma gelen tek cevap milyonlarca kullanıcının kişisel verisi. Var olan veriyi satın alma ve yeni veriler elde etmek.
Alırsa ne amaçla kullanacak? Aklıma gelen tek cevap milyonlarca kullanıcının kişisel verisi. Var olan veriyi satın alma ve yeni veriler elde etmek.
Hirok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.984 Makaleler 1 Çözümler 10 4 Ağustos 2020 #19 Bence kapatmasınlar,sonra bunlar internet alemine dağılırlar. İnstagram falan elimizden gider,onların tımarhanesi olarak kalsın orası.
Bence kapatmasınlar,sonra bunlar internet alemine dağılırlar. İnstagram falan elimizden gider,onların tımarhanesi olarak kalsın orası.
Trieetz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 4.102 Makaleler 9 Çözümler 53 4 Ağustos 2020 #20 Konu sahibi bunu kategori olarak mizah eğlence yapmalıydınız.