Microsoft TikTok'u Alabilir Mi? Alırsa Ne Olur?

Microsoft TikTok'u Satın Alabilir Mi?

• Evet

• Hayır

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Microsoft istediği her şeyi alabilir. İkinci soruya gelirsek bence nokia gibi tiktok u da bitirir.
Bence bitiremez. O kada insanın verisi var sonuçta.
Alırsa ne amaçla kullanacak? Aklıma gelen tek cevap milyonlarca kullanıcının kişisel verisi. Var olan veriyi satın alma ve yeni veriler elde etmek.
Bende böyle düşünüyorum.

Açıkçası Microsoft son zamanlarda elini nereye atsa kurumaya başladı. Ellerindeki birçok potansiyeli olan ürünü mahvettiklerini düşünüyorum. TikTok ise bana göre oldukça gereksiz bir platform. Fakat bu kullanıcı kitlesini inkar ettiğim anlamına gelmiyor.

Beyinsiz diye hakaret etmeniz yanlış ama bence de çok gereksiz bir platform insanlarda ne namus ne haysiyet ne şeref ne edep bırakıyor. Mahremiyet denen şeyde yok.
Bir arkadaşım oradan izlediği bir videoyu atıp yanına kahkaha emojisi koymuştu. İzlediğimde sadece bel altı konuşan iki insan vardı. Bu sebeple söylüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı