Tiktok'u hemen silin!

Videodan bağımsız olarak kullanmak isteyen kullanır istemeyen kullanmaz. Her ne kadar kullananlara karşı olumlu bakmasam da bir şey diyemem. Bana göre saçma ve cidden IQ seviyesi düşük insanların çoğunlukta olduğu bir yer. İndirmedim, indirmeyi de düşünmüyorum. Kimsenin fikrini değiştirmek bana düşmez ama benim tavsiyem kullanmamanız. Kendinizi geliştirebileceğiniz bir çok şey varken eğlenmek için bir çok yer varken bu uygulamayı seçmeye gerek yok diye düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video her şeyi açıklıyor bana kalırsa.

Hayatımda hiç yüklemedim yükleyecek kadar da düşmediğim için çok mutluyum TikTok Türkiye'de amacına uygun kullanılmıyor.

Hayatımda hiç yüklemedim yükleyecek kadar da düşmediğim için çok mutluyum TikTok Türkiye'de amacına uygun kullanılmıyor.
Hocam üstünüze alınmayın. Ben yükleyenler için konuştum. Ve forumda yanlış hatırlamıyorsam "Tiktok yüklü mü?" diye konu açılmıştı. Tam hatırlamıyorum ama galiba %10 yüklü seçeneğini işaretlemişti.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı