Pek bir şey olacağını sanmıyorum, piyasada yeni kullanıcıya yönelik alternatif bir işletim sistemi bulunmuyor. Çıkıp bana Linux'tan bahsetmeyin, çoğu kişi Linux'un L'sini bilmiyor daha.
Şıp diye alışacak değil ki millet. Mouse'ye geçişte bile insanlar sıkıntı çekti.Aslında biliyorlar ama Windows gibi basit değil. Ufak bir hata olsa hemen uğraşmak zorundayız. Açıkçası Windows için bütün sürücü olsun uygulama olsun terminal ile uğraşmadan rahatça işimizi halledebiliyoruz. Ama Linux için bu böyle değil. Ayarları bile çok tuhaf. Ben aradığım şeyi bulamıyordum bile. Alırsam ileride bir laptop AMD ekran kartlı olacak nasip olursa. Direk hiç beklemeden hoppala Hackintosh yapacağım. Windows kullanmaktan bıktım açıkçası. Dual boot yaparım belki. Ama Windows'u bırakmak istiyorum ama Linux dağıtımlarını kullanmak istemiyorum. Bakalım ileride neler olacak. İnşallah Windows iyi bir yol bulur herkesi bu meşakatli işten kurtarır.
Evet. Sanıyorum ki 2025 değil de daha erken bir tarihte Windows 10 desteği sonlandırılacak, dolayısıyla güvenlik paketleri konusunda güncelleme almayacak.Hocam 2025'te desteği bitmeyecek miydi? Full mu fişini çekiyorlar Windows 11 iyi oturmamışken.
Hocam elimde bir AMD ekran kartlı laptop var. Nasıl kuracağım MacOS?Aslında biliyorlar ama Windows gibi basit değil. Ufak bir hata olsa hemen uğraşmak zorundayız. Açıkçası Windows için bütün sürücü olsun uygulama olsun terminal ile uğraşmadan rahatça işimizi halledebiliyoruz. Ama Linux için bu böyle değil. Ayarları bile çok tuhaf. Ben aradığım şeyi bulamıyordum bile. Alırsam ileride bir laptop AMD ekran kartlı olacak nasip olursa. Direk hiç beklemeden hoppala Hackintosh yapacağım. Windows kullanmaktan bıktım açıkçası. Dual boot yaparım belki. Ama Windows'u bırakmak istiyorum ama Linux dağıtımlarını kullanmak istemiyorum. Bakalım ileride neler olacak. İnşallah Windows iyi bir yol bulur herkesi bu meşakatli işten kurtarır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.