Microsoft Windows 11 lisansı neden bu kadar pahalı?

• Konuyu başlatan 641429
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 2.132

641429

Decipat
Microsoft'da Windows 11 için lisanslar epey pahalı, ancak SağlamLisans gibi güvenilir sitelere bakıldığında Microsoft'a kıyasla bayağı ucuz. Windows 11 Pro OEM'i 370 TL'ye almıştım SağlamLisans'dan. Bilmek istediğim şey bu lisanslarda ne gibi fark var ki Microsoft'ta bu kadar pahalı?

Microsoft'da Windows 11 için lisanslar epey pahalı, ancak SağlamLisans gibi güvenilir sitelere bakıldığında Microsoft'a kıyasla bayağı ucuz. Windows 11 Pro OEM'i 370 TL'ye almıştım SağlamLisans'dan. Bilmek istediğim şey bu lisanslarda ne gibi fark var ki Microsoft'ta bu kadar pahalı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Denendi onaylandı hocam çalışıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Denendi onaylandı hocam çalışıyor.

Arkadaşım lisans var zaten şu konuyu doğru dürüst okuyup gelin.

Bana bir abi ne kadar doğru bilmiyorum: "şirketlerin lisanslarını satıyorlar" demişti. Kimse cevap vermemiş diye verdim %100 değildir.

10/11 aynı keydir.
11 die satılan keyler tamamen pazarlama stratejisidir.
Microsoft veya partner 5000TL
Sitelerde 250TL
İnternette bedava key
Şu an bildigim; 1200 civarı Home Retail, 110 civarı Pro Retail var piyasada(1 hafta once kontrol)
Hepsi aynı işi görür.
Tek fark; Microsoft ve partnerden alırsan destek alırsın.

10/11 aynı keydir.
11 die satılan keyler tamamen pazarlama stratejisidir.
Microsoft veya partner 5000TL
Sitelerde 250TL
İnternette bedava key
Şu an bildigim; 1200 civarı Home Retail, 110 civarı Pro Retail var piyasada(1 hafta once kontrol)
Hepsi aynı işi görür.
Tek fark; Microsoft ve partnerden alırsan destek alırsın.
10, 11 nasıl aynı key oluyor? 10'u alırsan 11'de çalıştırabilir misin ki? Microsoft'dan nasıl destek alıyoruz açabilir misin?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı