Microsoft Windows'u eleştirelim

Bir sorun daha, 2 saattir arkada bir şey indiriyor ama diskte yer de kaplamıyor :D. (Gerçek 2 saat)
1635365186191.png
 
Yok abi Windows'un en iyi sürümünün 11 olduğundan hemfikir değilim maalesef. 10'daki özelliklerin yarısı bile yok. Heleki sağtuşa tıklayınca hangi son kullanıcı CMD'yi açıp ne yapsın.
Task barın üzerine bir şey sürükleyince onu o uygulamaya taşıyabiliyorduk o bile yok daha bir dünya sayabilirim.
Bir programın yenisi çıkınca eski özellikler kapatılmamalı diye düşünüyorum.
Şöyle ki Windows şu anda PRN sürümünü yayınladı. Asıl sürüm 2022'de çıkacak. 22H1 dediğimiz sürümü bekleyin bu tür basit şeyler için.
 
İlk olarak Windows 11 güzel ama eksiklikler var tabii ki ve bazen pek akıcı olmuyor. Birde şu NT'yi değiştirseler mükemmel olur. Neyse ki Windows'un yanında macOS var normal işlerimi orada hallediyorum HDD'de olmasına rağmen akıyor.
2060 Super ile çalıştırabilsem bende Mac OS kullanırdım.
 
Var olan bir şeyi daha fazla boyayıp satmaya çalışıyorlar. Neden Windows 10 ve 11 üzerinde bir sürü bomboş hizmet var? Böyle yaptıkları için kaynak tüketimi artıyor, sistem gereksiz yoruluyor. Kullandıkları NT çekirdeği dinazorlar çağından kalma...
 
Şöyle ki Windows şu anda PRN sürümünü yayınladı. Asıl sürüm 2022'de çıkacak. 22H1 dediğimiz sürümü bekleyin bu tür basit şeyler için.

Bu basit şey için dediğiniz bir xerox tarayıcılı bir fotokopi makinemiz vardı Windows 10 da her şey günlük gülistanlık kullanıyorduk Windows 11'de yazıcıyı sadece tarayıcı olarak algıladı çözene kadar göbeğim çatladı ki benim elimden çözmek geliyor.
Son kullanıcıları düşünemiyorum.
Adamakıllı yaparsın her şey ile sonra geçirirsin.
Şimdi asıl sürüm 2022 diyorlar geç kardeşim o işi.
Windows 10'a Windows 11 temasını ekleseler Windows 11 çıktı deselerdi daha temiz olurdu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı