Microsoft'tan Windows 10 Home Key'i almanın faydaları neler?

Saçma git yemek al veya alınmaz araba alırsın demedim. Sadece parasını daha etikili harcayabileceğini belirttim.
Tercih meselesi. Saçma olan bir durum yok ortada. Senin bütçen yetiyordur olması gerektiği gibi bir yol izlersin. Benim yetmiyordur ben OEM keylere, MAK keylere yönelirim. Veya tam tersi bir durum.

Ben herşeyin olması gerektiği gibi kullanılmasından yanayım. Öyle de yapıyorum. Günümüz şartlarında bu durum türkiye için zor olsa da bu bir bahane değil arkasına sığınılacak.

Tercih meselesi. Saçma olan bir durum yok ortada. Senin bütçen yetiyordur olması gerektiği gibi bir yol izlersin. Benim yetmiyordur ben OEM keylere, MAK keylere yönelirim. Veya tam tersi bir durum.

Ben herşeyin olması gerektiği gibi kullanılmasından yanayım. Öyle de yapıyorum. Günümüz şartlarında bu durum türkiye için zor olsa da bu bir bahane değil arkasına sığınılacak.
D-Dostum sakin olur musun ? Saçma demediğimi belirttim ve bu konuda haklısın, haksızsın demedim.

Vergi ekleyince yineden 1.299 TL olmuyor. Eğer fiyatta bir yerelleştirme olsaydı.(Oyunlardaki gibi)
O zaman alınabilirdi ben OEM Key kullanıyorum ama bazısı var her ay yenisi çıkan ayakkabıya 1000 dolar veriyor ve de ona koymuyor o zaman alın ancak yukarıdaki arkadaşta belirtmiş Microsoft Hepsiburada'da orijinal Windows'u yaklaşık 300 TL'ye satıyor. Aynı şeyi daha ucuza almak varken neden daha fazla para verelim ki.

Vergi ekleyince yineden 1.299 TL olmuyor. Eğer fiyatta bir yerelleştirme olsaydı.(Oyunlardaki gibi)
O zaman alınabilirdi ben OEM Key kullanıyorum ama bazısı var her ay yenisi çıkan ayakkabıya 1000 dolar veriyor ve de ona koymuyor o zaman alın ancak yukarıdaki arkadaşta belirtmiş Microsoft Hepsiburada'da orijinal Windows'u yaklaşık 300 TL'ye satıyor. Aynı şeyi daha ucuza almak varken neden daha fazla para verelim ki.
Vergisi %7.5 ile hesaplanıyor. Ama sadece vergi değil bildiğiniz üzere bunun üzerine TRT Payı vs. de ekliyorlar. Hocam şu anda aktiftir Microsoft’un sitesinden canlı desteğe başvurun sorun. gittigidiyor, n11, hepsiburada gibi siteler ile ilişkileri olmadığını satış yapmadıklarını belirteceklerdir. Satıcının microsoft olmadığını görmeniz zor değil bu arada.

Dosya Ekleri

• Screenshot_18.png
    Screenshot_18.png
    13,7 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
Siteden almanın farkı aldığınız ürün anahtarına devamlı erişim hakkınız oluyor. Herhangi bir çalınma, kaybolma durumunda Microsoft canlı destek ile iletişime geçip sorunu giderebiliyorsunuz.
Ekstra olarak iade haklarınız oluyor. Sistem değişikliklerinde de ürün anahtarınızı hesabınıza bağlı olduğu için Key tutma gibi bir sorununuz olmuyor.

Ben hwidgen ile etkinleştirme yapmıştım. Windows değiştirip aynısını yapınca her gün banlamaya başladı. Şimdi bu durumdan kurtulamıyorum. Microsoft Key'i satın alınca bundan kurtulabilir miyim?
Vergisi %7.5 ile hesaplanıyor. Ama sadece vergi değil bildiğiniz üzere bunun üzerine TRT payı vs. de ekliyorlar. Hocam şu anda aktiftir Microsoft’un sitesinden canlı desteğe başvurun sorun. Gittigidiyor, N11, Hepsiburada gibi siteler ile ilişkileri olmadığını satış yapmadıklarını belirteceklerdir.

Doğru söylüyorsunuz. Diğer yerlere güvenmek hatadır. Microsoft'a başvurup almak varken onun için zaten Microsoft'tan satın alacağım. Bu arada Microsoft'ta normal bir şekilde hesap açıp satın alabilir miyim? İlk kez Microsoft'a hesap açacağım.

Yorumlardan anladığım kadarıyla bu CD olarak geliyor. Ama ben daha yeni SSD taktırdım. DVD Caddy ile HDD taktım. DVD kısmı artık yok. Ya da CD DVD çalıştırmanın başka bir yolu var mı?

Son düzenleme:
Ben hwidgen ile etkinleştirme yapmıştım. Windows değiştirip aynısını yapınca her gün banlamaya başladı. Şimdi bu durumdan kurtulamıyorum. Microsoft Key'i satın alınca bundan kurtulabilir miyim?

Doğru söylüyorsunuz. Diğer yerlere güvenmek hatadır. Microsoft'a başvurup almak varken onun için zaten Microsoft'tan satın alacağım. Bu arada Microsoft'ta normal bir şekilde hesap açıp satın alabilir miyim? İlk kez Microsoft'a hesap açacağım.
Tavsiyem sisteminizi ya sıfırlamanız ya da temiz kurulum yapmanız yönünde olur. Kulllandığınız yazılım sisteminize zararlı yazılımları enjekte etmiş olabilir. Dediğim işlemden sonra yeni açtığınız microsoft hesabıyla aldığınız ürün anahtarını o yeni açtığınız microsoft hesabını bilgisayarınıza kullanıcı hesabı kısmında girdiğinizde hem ayarlarınız, temalarınız vs. seknronize olur sonraki kurulumlarda tek tek ayar yapmakla uğraşmazsınız.

Yorumlardan anladığım kadarıyla bu CD olarak geliyor. Ama ben daha yeni SSD taktırdım. DVD Caddy ile HDD taktım. DVD kısmı artık yok. Ya da CD DVD çalıştırmanın başka bir yolu var mı?
Microsoft'un sitesinden alacağınız ürün anahtarı somut kutu ile gönderilmiyor. Ürün anahtarını satın alımı işlemi sonunda direkt veriliyor size.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı