Microsoft'un Yeni Modern Klavyesi, Windows'unuzu Parmak İzi İle Açacak

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Microsoft'un yeni, ince profilli ve taşınır klavyesi Modern Keyboard, bir parmak izi sensörüne sahip olacak. Söz konusu sensör, Windows 10'da kullanıcı kilidi ve Windows Hello destekli sitelerde giriş yapmak için kullanılabilecek. Bu yeni klavye MacOs, Windows 10 ve Android destekleyecek ve fiyatı 129.99$ Olacak.

Bu ne ya nerede bunun ışığı :D

Microsoft fiyat performans işini hala kavrayamadı bence ya bir parmak izi var diye 129 dolar vermem ben şahsen. Ayrıca ışık tuşların rahat görünmesi açısından iyi fikir ancak tabii ki rgb değil, beyaz ışık. :)

Microsoft fiyat performans işini hala kavrayamadı bence ya bir parmak izi var diye 129 dolar vermem ben şahsen. Ayrıca ışık tuşların rahat görünmesi açısından iyi fikir ancak tabii ki rgb değil, beyaz ışık. :)
Ciddi demiyordum onu derken. Bazıların ışık takıntısı var diye öyle dedim :)
Bu konuda katılıyorum. Fiyat performans olayını dahada anlayamadı. Parmak izli diye 129$ yani 450₺ vermek bana göre mantıklı değil. Diğer yandan tasarımı çok hoş :) Tasarımını çok güzel yapmışlar sade ve şık :)

Microsoft Surface'ın söküm videosunu gördüm ya daha da fiziksel bir ürünlerini kullanmam artık :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı