Mid Tower Kasa Tavsiyesi

Ben kullanıyorum NZXT S340 modelini. SECC Steel ve ABS Plastic materyalleri.

SECC Steel demek kaliteli, sağlam kasa demektir.

ABS Plastic en kaliteli plastik çeşitlerindendir. Otomobil parçaları, kasklar bu maddeden yapılır.

Yabancı forumlarda f/p olarak bu kasa önerilir. 445mm x 200mm x 432mm boyutlara sahip.

160mm uzunluğunda işlemci soğutucusu, 364mm uzunluğunda ekran kartı takabilirsin. Sıvı soğutma radyatörü ön tarafa takıldığından farklı bir dizayna sahip. Sıvı soğutma kullanacak isen 334mm uzunluğuna kadar ekran kartı takabilirsin. (Gigabyte G1 312mm)

Üst ve arka tarafta birer fan yeri ile geliyor. Arka 120mm fan, üst 120mm ve 140mm fan destekliyor.

PSU ve HDD saklama yeri olduğundan kasa içi çok küçülüyor buna bağlı olarak kasa içi hava sirkülasyonu daha kolay sağlanıyor. Aynı fiyat bandın da bulunan kasalardan sağlamlık, kablo saklama ve hava sirkülasyonu (araştırman gerekecek) açısından daha iyi.

Kasa : ( Alıntı : NZXT S340 Special Edition Review )

Eki Görüntüle 148015
Eksiği DVD takamıyorsun ve PSU'nun bulunduğu yerde ki toz filtresi şaka gibi :)
Mini-ATX, Micro-ATX ve ATX destekliyor.

Çok büyük ihtimal bu kasayı alacağım. Toz filtresi şaka gibi derken çok mu kötü ?

Edit: Fotoğraflar büyük kusura bakma.

Pek belli değil ama toz filtresi de diyemem buna. Az çok çıkarımda bulunursun

12421878_10153478732171724_1458281271_o.jpg

Kasa içi

12596632_10153478732236724_681548035_o.jpg

Bende sistemi yeni kurdum sayılır. Corsair H100i GTX yolda. İşlemci açılışta 100 dereceye çıkıyor, konu açacağım birazdan sorun var gibi çünkü.

Edit: Fotoğraflar büyük kusura bakma.

Pek belli değil ama toz filtresi de diyemem buna. Az çok çıkarımda bulunursun

Eki Görüntüle 149019

Kasa içi

Eki Görüntüle 149020

Bende sistemi yeni kurdum sayılır. Corsair H100i GTX yolda. İşlemci açılışta 100 dereceye çıkıyor, konu açacağım birazdan sorun var gibi çünkü.

Yardımın için teşekkür ederim. Bu kasayı almaya karar verdim. İşlemci sorununu inşallah çözersin iyi sosyaller.

Eğer soğutucu takmadan açmaya çalışıyorsan normal 100 derece normalde cpu fan error hatası vermesi lazım eğer açılırsada kullanma derim. soğutucusuz h100i yi doğru montaj ettiğinden emin ol termal macun zaten üstünde sürülü geliyor dikkatlice koy cpu fan ile pompa nın kablolarını yanlış takma.

hocam ben daha yeni aldım zalman z11 neo yu kurulumunu dün bittirdim kasa çok şık ben cok beğendim ama 2 sorunu var bence birincisi arkası yeteri kadar geniş değil kabloları zorla sıgdırdım. ikincisi asus gtx980 aldım kasaya sığmadı ara bölmesini cıkardım. ama gayet hoş bi kasa

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı