Midi klavyede volume, pitch vb. tuşlar çalışmıyor

M-Audio keystation 61 almıştım. Aldığımdan beri bahsettiğim tuşlar çalışmıyor. Çok bir ihtiyacım olmadığı için önemsememiştim ama klavyenin bir sorunu mu yoksa uygulamadan kaynaklı bir şey mi? Kurulum vs. mi yapmak gerekiyor?

Dosya Ekleri

• 2024-01-28_01-12.png
    2024-01-28_01-12.png
    68 KB · Görüntüleme: 40
iyi de senin klavyen MK3 mü? Keystation un üç beş tane farklı versiyonu var. Emin misin bu olduğuna?
evet Keystation 61 MK3 bendeki model.
Kullanımda onlara pek ihtiyacım olmasa da yarın bir gün lazım olur ya da üst model için satsam ne diye satarım bilmiyorum diye düşündüm. Bir bakayım dedim ama umarım bir arızadan kaynaklı değildir.

MK3 Driveri var diye hatırlıyorum. Bende çok eski bir Oxygen 49 var. Ona driver ararken yanlışlıkla mk3 driverini indirip kurmaya çalıştığımı hatırlıyorum bir kaç ay önce.

Bazı modellerin yeni işletim sistemi desteği yok. Mesela bendekinin en son sürümü; XP versiyonu. Ancak Win11 de o driver ile kurabiliyorsun.

MK3 Driveri var diye hatırlıyorum. Bende çok eski bir Oxygen 49 var. Ona driver ararken yanlışlıkla mk3 driverini indirip kurmaya çalıştığımı hatırlıyorum bir kaç ay önce.

Bazı modellerin yeni işletim sistemi desteği yok. Mesela bendekinin en son sürümü; XP versiyonu. Ancak Win11 de o driver ile kurabiliyorsun.
Baska birinden de aynisini duydum bugün. Onda da Keystation 49 varmış ve kayit vs. tuslari calismiyormus. Hem isletim sistemi hem daw'in surumlerinin yeni olmasindan kaynaklanabilecegini söyledi.
Teşekkür ediyorum.

Baska birinden de aynisini duydum bugün. Onda da Keystation 49 varmış ve kayit vs. tuslari calismiyormus. Hem isletim sistemi hem daw'in surumlerinin yeni olmasindan kaynaklanabilecegini söyledi.
Teşekkür ediyorum.

Yeni sürüm daw larda çalışır. ancak Midi maping yapılması gerek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı