Migros mu Şokta mı çalışmak mantıklı?

Kariyer.net'ten market işi aramak biraz zor oluyor dostum Getir'in uygulamasından getiriş kısmı var oraya bir bak orada varsa başvur zaten maksimum bir gün içinde dönüyolar hatta A101'e başvurunca 1 saat bile olmadan dönüyolar :D
Hocam ben bir tane bile ilan bulamadım marketle alakalı ne bim ne a101 vs. Direkt marekete gidip sormak daha mı mantıklı acaba?

Hocam ben bir tane bile ilan bulamadım marketle alakalı ne BİM ne A101 vs. direkt marekete gidip sormak daha mı mantıklı acaba?

Gidip de sorabilirsin tabii öyle daha iyi olur hatta ama getiriş'ten konumunu seçtiğinde yakınında market varsa en az 2 tane ilan çıkması gerekirdi çünkü ben 1-2 haftadır göz atıyorum da sürekli market ilanları var bizim burada. İstanbuldayım bu arada, belki küçük şehirdeysen ondan da olabilir.

Gidip de sorabilirsin tabii öyle daha iyi olur hatta ama getiriş'ten konumunu seçtiğinde yakınında market varsa en az 2 tane ilan çıkması gerekirdi çünkü ben 1-2 haftadır göz atıyorum da sürekli market ilanları var bizim burada. İstanbuldayım bu arada, belki küçük şehirdeysen ondan da olabilir.
Taşradayım hocam ama bizim mahallede 2 şer tane var bim, a101, şok. Belki de kapanmıştır eleman eksiği. Ben en iyisi kendim gidiyim. Teşekkürler.

Şok'a girmeyin de nereye girerseniz girin. Sabah 6.30'da mağaza ve hiçbir zaman söylenen mesai saatlerine uyulmuyor. 1 saat ve 1.5 saat mola deniliyor fakat, başladığımdan beri 30 dakikadan fazla mola yapamadım günlük. İşin bir kötü tarafı da yaşadığım şehirde ilk otobüs 6.30'da harekete geçiyor ve benim bindiğim durağa dönüp gelmesi 7.00'yi buluyor, verdikleri iş saatine uyabilmemin imkanı yok. Çok uzakta şube ayrıca iş başvurusunda da 8.45'te mağaza önünde olunacak denmişti işe başladım 8.45 oldu 6.30 😂 ve yemek kartı vb hikaye hala vermediler.

Şok'a girmeyin de nereye girerseniz girin. Sabah 6.30'da mağaza ve hiçbir zaman söylenen mesai saatlerine uyulmuyor. 1 saat ve 1.5 saat mola deniliyor fakat, başladığımdan beri 30 dakikadan fazla mola yapamadım günlük. İşin bir kötü tarafı da yaşadığım şehirde ilk otobüs 6.30'da harekete geçiyor ve benim bindiğim durağa dönüp gelmesi 7.00'yi buluyor, verdikleri iş saatine uyabilmemin imkanı yok. Çok uzakta şube ayrıca iş başvurusunda da 8.45'te mağaza önünde olunacak denmişti işe başladım 8.45 oldu 6.30 😂 ve yemek kartı vb hikaye hala vermediler.

Hocam ben hem bayram hem de sayıma denk geldim bayramda 3 gün Full çalıştım sayımda da 2 gün üst üste Full yaptım, hocam yemek kartından kasıt maaşla beraber 3500 yatıracaklar diye biliyorum ben.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı