Migros Sanal Market'te çalışılır mı?

Hocam Migros'a başvuru yaptım ama üstünden 1 hafta falan geçti böyle başka yerlerede yönelmek istiyorum part time gireceğim Vatan Teknosa MediaMarkt gibi teknoloji mağazaları nasıldır teknoloji konusunda daha bilgiliyim.
Allah allah yeni mesaj bildirimi gelmedi, geç gördüm malesef. Bir hafta geçtiyse biraz daha zaman geçebilir. Hocam elbette başvurmanı tavsiye ederim, etrafa sor işinolsun. com'dan falan ilanlara bak. Benim malesef teknoloji tarafında tecrübem olmadı ama eminim yorucu değildir.

Allah Allah yeni mesaj bildirimi gelmedi, geç gördüm maalesef. Bir hafta geçtiyse biraz daha zaman geçebilir. Hocam elbette başvurmanı tavsiye ederim, etrafa sor işinolsun.com'dan falan ilanlara bak. Benim maalesef teknoloji tarafında tecrübem olmadı ama eminim yorucu değildir.

Arada bende de oluyor bildirim gelmiyor hocam teknoloji mağazalarına sordum hepsi full time çalıştırıyor ve vardiyalı olarak çalışıyorlar her mağaza gibi 9 da giden 6 da çıkıyor 1 de giden 10 da çıkıyor işinolsun uygulamasına her gün girip bakınıyorum da rahat bir iş bulamıyorum niye rahat istiyorum çünkü daha okulum yeni bitti 18'e yeni girdim bir yandan çalışıp bir yandan da arkadaşlarımla gezip vakit geçirmek istiyorum bu yaşımda hayatımın iş olmasını istemiyorum. Ve çoğu iş vardiyalı çalıştırıyor. Böyle 7 gibi gidip öğlen 1-3 gibi çıkılan sabit iş bulamıyorum.

Arada bende de oluyor bildirim gelmiyor hocam teknoloji mağazalarına sordum hepsi full time çalıştırıyor ve vardiyalı olarak çalışıyorlar her mağaza gibi 9 da giden 6 da çıkıyor 1 de giden 10 da çıkıyor işinolsun uygulamasına her gün girip bakınıyorum da rahat bir iş bulamıyorum niye rahat istiyorum çünkü daha okulum yeni bitti 18'e yeni girdim bir yandan çalışıp bir yandan da arkadaşlarımla gezip vakit geçirmek istiyorum bu yaşımda hayatımın iş olmasını istemiyorum. Ve çoğu iş vardiyalı çalıştırıyor. Böyle 7 gibi gidip öğlen 1-3 gibi çıkılan sabit iş bulamıyorum.
Hocam bilmiş gibi konuşmak asla istemem ama tavsiyem Migros gibi hakkını veren bi iş veya bu teknoloji mağazaları çünkü 9 saat vardiya garip gelebilir ama Türkiye şartları için gayet iyi. Yanlış anlama umarım dilediğin işi bulursun ama benim kanatimce 9saat mesayide fena değilmiş, zaten ağır iş olacağını zannetmiyom. Yarı zamanlı iş arıyosan giyim mağazalarına da sormanı tavsiye ederim. Lc waikiki veya Defakto gibi kurumsal mağazalar bazen öğrencilere yarı zamanlı iş veriyolar.

Hocam bilmiş gibi konuşmak asla istemem ama tavsiyem Migros gibi hakkını veren bir iş veya bu teknoloji mağazaları çünkü 9 saat vardiya garip gelebilir ama Türkiye şartları için gayet iyi. Yanlış anlama umarım dilediğin işi bulursun ama benim kanatimce 9saat mesayide fena değilmiş, zaten ağır iş olacağını zannetmiyorum. Yarı zamanlı iş arıyosan giyim mağazalarına da sormanı tavsiye ederim. LC Waikiki veya defakto gibi kurumsal mağazalar bazen öğrencilere yarı zamanlı iş veriyorlar.

Hocam 1 sene Boyner'de çalıştığım için 9 saat vardiya sistemi çok can sıkıcı geliyor hocam sanırım Migros'a gireceğim part time çok yorucuda olacağını sanmıyorum evimin yakınlarında 3 tane Migros var 5 dk yürüme mesafesinde bile değil.

Ben Migros Sanal Market'te çalışıyorum merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin.

Hocam 1 sene Boyner'de çalıştığım için 9 saat vardiya sistemi çok can sıkıcı geliyor hocam sanırım Migros'a gireceğim part time çok yorucuda olacağını sanmıyorum evimin yakınlarında 3 tane Migros var 5 dk yürüme mesafesinde bile değil.
O zaman Migros en mantıklı seçenek ama nasip kısmet ne zaman başlarsınız bariz değil. Benim fikrim boyner gibi giyim mağazalarına ve ya diğer teknoloji mağazasına da yarı zamanlı iş için başvurun çünkü fazla beklemek mümkün. Tercih imkanınız olur.

Ben Migros Sanal Market'te çalışıyorum merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin.
Benim merakım yok ama nasılsın hocam? İşler yoğun mu?

Merhaba hocam öncelikle Allah kolaylık versin hocam işler çok yoğun oluyor mu vardiya sistemi nasıl kaç saat çalışıyorsun maaş ve yan haklar kısmında bilgi verebilir misin?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı