Mikrofon Cızırtı Sorunu

ProbLic

Decapat

Her gün Discord üzerinden sesli görüşme yapıyoruz arkadaşlarım ile birlikte toplu. Dün gece geldim, kulaklıktan cızırtı geliyor. Kulaklığıma ses de geliyor ama benim konuşmam karşıya gitmiyor. Mikrofon jak girişini çıkartıyorum cızırtı sesi kesiliyor. Başka bir kulaklık ile denedim aynı sorun değişen bir şey yok. Kasanın arka girişlerini de denedim fark eden bir şey yok. Driver kaldırdım tekrar kurdum, toz var mı diye kontrol ettim o da yok.

Bilgisayarım : ASUS M51AD-TR001S INTEL CORE İ7 4570 3.4 GHZ 8 GB 1 TB 2 GB AMD HD8570 WIN8.1

İnternette araştırma yapıyorum bir çözüm yolu bulamadım. Burada bir video buldum ses aynı resmen.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ender bilgilerinize ihtiyacım var ve bu durumu yaşayan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

@Recep Baltaş @BilgisayarKurdu

Son düzenleyen: Moderatör:
Etkiletlemişsin ancak kısa bir süredir bildirim sıkıntısı yaşıyoruz, ilk mesajdaki etiketler ulaşmıyor.
Cevapsız konulara bakarken şans eseri fark ettim.

Bu tip durumlarda test ederek ulaşıyoruz asıl probleme. Aynı mikrofonu farklı sistemde veya harici bir ses kartını kendi sisteminde test etmeni isteyeceğim.

Büyük ihtimal ses yongan bozulmuştur.

Etkiletlemişsin ancak kısa bir süredir bildirim sıkıntısı yaşıyoruz, ilk mesajdaki etiketler ulaşmıyor.
Cevapsız konulara bakarken şans eseri fark ettim.

Bu tip durumlarda test ederek ulaşıyoruz asıl probleme. Aynı mikrofonu farklı sistemde veya harici bir ses kartını kendi sisteminde test etmeni isteyeceğim.

Büyük ihtimal ses yongan bozulmuştur.

USB Ses Kartı aldım denedim farketmedi.
İlgilenecek yok mu arkadaşlar?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı