Mikrofon sesi ve kulaklığa gelen sesi karşı tarafa iletiyor

abdullahuslu

Hectopat
Katılım
20 Kasım 2016
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. 13inch Macbook Pro Early 2015 modeline sahibim. İşletim Sistemi macOS Sierra. Tek jak girişi mevcut. iPhone kulaklığını taktığımda teamspeak, discord veya skype tarzı bir program ile iletişim kurduğumda benim sesimle beraber kulaklığıma gelen her sesi karşıya iletiyor. Bu da arkadaşım konuştuğunda onun sesinin geri sekmesine ve ben müzik dinlediğimde müziğin karşı tarafa iletilmesine sebep oluyor. Olayı daha net açıklamam gerekirse Windows'da ki stereo karışımının açık olduğunu düşünün ama aynı zamanda bu sefer benim sesimde iletiliyor. İşletim sistemi Windows değil sadece olayı daha net açıklamak için yazdım. Ses/MIDI ayarlarında yerleşik girişin harici mikrofon (yani kulaklık mikrofonu) olduğu, yerleşik çıkışın ise kulaklıklar olduğu yazıyor yani dahili mikrofon ve hoparlörleri kullanmıyor. Ben karşı tarafa sadece sesimin iletilmesini istiyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Denetim masasina gidin. Ses simgesine cift tiklayin. Açılan kutuda kaydederken ayarini bulun ve tüm tikleri kaldırın yada hepsini sessiz hale getirin. Böylece karşıya ses gitmeyecektir. Sadece mikrofondan gitsin istiyorsaniz o zamanda kaydederken ayarında sadece mikrofon kalsın. Kolay gelsin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı