Mikrofonda cızırtı problemi

Kalanlı Bölme

Kilopat
Yer
Anamur/Mersin
Başlıkta da yazdığım gibi bir sorum var. Ses kaydını dinlediğimde arkada elektrik kaçağından gelen ses gibi cidden rahatsız edici bir ses olduğunu fark ettim. Mikrofon değiştirmek yeterli mi değil mi bilmediğimden para harcamadan önce biraz bilgi almak istedim. Sorunum ses kartıyla mı ilgilidir, sürücüyle mi, mikrofonla mı? İstenirse ses kaydı paylaşabilirim.

İşine yarayacağını düşünüyorum. Yapamadığın aşama olursa etiketle yardımcı olurum.

Usta USB ses kartı kullanıyordan eğer, bu Çinden yada N11 den alınan 10 tl 15 tl olanlardan, onlarda öyle ses oluyor maalesef. En iyisi sizin anakarta bağlamanız. Aynı sorunu bende yaşadım bu yüzden soruyorum. USB ses kartı kullanmakta mısınız?

Usta USB ses kartı kullanıyordan eğer, bu Çinden yada N11 den alınan 10 tl 15 tl olanlardan, onlarda öyle ses oluyor maalesef. En iyisi sizin anakarta bağlamanız. Aynı sorunu bende yaşadım bu yüzden soruyorum. USB ses kartı kullanmakta mısınız?
Yok hocam doğrudan anakarta bağlı.
İşine yarayacağını düşünüyorum. Yapamadığın aşama olursa etiketle yardımcı olurum.
VB Cable Driver dosyasını kurarken "OS: Win7" yazıyor ve değişmiyor burada takıldım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı