Mikrofonda Dalgalı Parazit

mertSndc

Megapat
Daha fazla  
Uzun zamandır oynuyorum bir sıkıntı yaşamamıştım. Durduk yere dalgalı parazit olmaya başladı. Bir süre mikrofunu kapatarak oynadım. Sonra bir deneyim düzelmiştir belki diye baktım. Mikrofon kendiliğinden düzeldi ama sadece 1 hafta sürdü ve yine aynı şekilde dalgalı parazit var. Ne zaman kasaya dokunsam dalgalı parazit azalıyor. Elimi çekiyorum çoğalıyor. Halen anlamış değilim. Gelen akımdan mı yoksa benim kasadamı yoksa yazılımsal mı? (Bütün yazılımlar güncel) Bir de zaten Kulaklık USB portuna bağlı.Kulaklığı başka bilgisayarda denedim sorunsuz çalışıyor.

Son düzenleme:
Topraklama ile ilgili gibi duruyor. Harici güç adaptörü bulunan usb hub, harici harddisk, ses kartı vs gibi donanımlar kullanıyorsanız tek tek iptal ederek hangisinden kaynaklandığını bulabilirsiniz.

Hayır sonradan giden bir şey değil. Mikrofonu da uzun zamandır kullanıyor muydunuz?

Yani daha önceden vardı belki bu problem bu mikrofonu kullanmaya başladığınızda ortaya çıkmış olabilir.

Elinizi kasaya değdirdiğinizde veya çektiğinizde parazit gidip geliyorsa çok büyük ihtimal topraklama ile ilgili bir sorun. Yazılımsal değil.

Tavsiye etmesem de deneme amaçlı prizin toprak bağlantısını iptal edip bir deneyebilirsiz fakat uyarıyorum tavsiye etmem bunu. Yaşınız kaç bilmiyorum bir büyüğünüzden yardım isteyebilirsiniz.

Ama önceden böyle bir şey yoktu topraklama da sonradan giden bir şey değil dedin 2 senedir sorun yoktu.Acaba donanımda ya da gelen akımda sorun olabilir mi ? 1 hafta sorun olmadı sonra yeniden oldu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı