Millenicom 0.10-8.00 Mbps hız veriyor

efetutorial

Hectopat
Yer
Başakşehir/İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Cpu: Ryzen 5 5600
Gpu: RTX 4060 Tİ 8 GB
Ram: G.Skill RipjawsV 3x8 3600 MHz
Anakart: GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2 4400Mhz (OC)
SSD: MLD M700 1TB 7000MB-5500MB/s
Kasa: THERMALTAKE S200 TG
İşlemci soğutucu: ID-COOLING SE-214-XT

Monitor: PHILIPS EVNIA 27" 27M1N3200ZA
Klavye: Darmoshark K8
Mouse: Razer Deathadder V2 Pro
Kulaklık: Razer BlackShark V2
Mikrofon: HyperX Quadcast
Milennicom internet kullanıyorum internet 3 gündür 0.10-8 Mbps arası downloadda dolaşıyor. 4 kez Teknik Destek talebi oluşturmama rağmen dördüncü talepte geri dönüş yaparak bu SMS'i atmışlar:

Degerli musterimiz, hattinizda hiz kaynakli problem tespit edilememistir. Hiz sorunu yasamaniza neden olabilecek diger sorunlarin çözümü hakkinda bilgi vermek isteriz. Modeminizi kapatip acabilir, tarayici gec misinizi temizleyip kablolu baglanti ile hiz testi yapabilirsiniz. Sorunun devam etmesi durumunda ic tesisat ve cihaz (modem, tablet, bilgisayar) kontrollerinizi yaptirabilirsiniz. Internet hizmetinizi kablosuz baglanti uzerinden daha iyi bir performansla kullanabilmeniz icin Wi-Fi Mesh cihaz edinmenizi oneririz. Saygilarimizla. B002

Çıldırmak üzereyim. Ne yapabilirim?

1698683468378.png

Uzman(?) müşteri temsilcisi ile konuşuyorum ama faydası yok. Bana aynı şeyleri yaptırıyor. 25 dakikadır konuşuyoruz. 5 dakikada bir mesaj yazıyor zaten.

Bu kadar yavaş cevap vermesi için 5-10 kişiyle daha konuşuyor olması lazım. Acaba tek müşteri temsilcileri mi var? 🤣

Tam tamına 30 dakikada benim yaptığım adımları tekrar yaptırarak arıza kaydı talebi açmayı başardılar. Hadi bakalım umarım yine modemi aç kapat demezlerde adam gibi bir arıza tespiti yapıp sorunu çözerler. Gelişmeleri yazarım.

Ben evde değilken modemi değiştirmişler, hiçbir şey degişmemiş 1 yıl anlaşmamız olmasa TurkNet'e geri geçerim 100TL farkı da öderim. Ne yapabilirim çıldıracağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun hocam.
Teşekkürler, uzman ekipleri çok iyi, ne yapabilceğimi de bilmiyorum. Aramıyolar whatsappdan mesajlarştık 1 kere 7 defa teknik destek kaydı oluşturdum. Ne diyim önüne gelen internet sağlayıcısı olmasın :D

Teşekkürler, uzman ekipleri çok iyi, ne yapabileceğimi de bilmiyorum. Aramıyolar WhatsApp'dan mesajlarştık 1 kere 7 defa teknik destek kaydı oluşturdum. Ne diyeyim önüne gelen internet sağlayıcısı olmasın :D

Hocam Netspeed veya TurkNet'den başka ISS'ye geçme şu an Netspeed kullanıyorum sorun yaşamadım bu ikisi iyidir.

Hocam Netspeed veya TurkNet'den başka ISS'ye geçme şu an Netspeed kullanıyorum sorun yaşamadım bu ikisi iyidir.

2 Yıldan fazla TurkNet kullandım, internet bir ara kesilmişti onun harici hatırladığım sorun yaşamadım. TurkNet fiyatı arttırınca geçtim Millenicom'a zam gelme ihtimaline karşı 1 yıllık sözleşme imzalamıştık çıkarsak her ay 60TL ödemek zorundayız. Ödemek zorunda olmasam çıkarım şu anda.

1698844408365.png

mükemmel.

Sorun 1 haftadır devam ediyor gecen hafta cumartesi aksamı başlamıştı, gelen giden yok.

Bu arada güncelleyim, sorun haal devam ediyor. Gönderdikleri ekip Türk Telekom ekibiymiş. 2 kasımda kendi ekiplerini göndereceklerini söylediler hala bekliyoruz.

Sorun hala devam ediyor dün babamı aradılar babam bana yönlendirmiş telefonu duymamışım. Ne yapabilirim fikri olan var mı?

Son düzenleme:
Hocam tekrar ISS'yi arayıp ekibin eve gelmesini ve sorunun neyden kaynaklandığını sana söylesin inceleme yapsın.
Gelseler keşke :) Ekip yönlendirceğiz dediler iki hafta önce dün babamı aramışlar babam bana yönlendirmiş, ben telefonu açamadım. Ses yok şimdi en iyisi müşteri temsilcisine tekrar yazayım.

25 gün oldu saka gibi arayan soran yok. Aynı şekilde sorun devam ediyor sadece download eskisi gibi 0.3mbps gibi değerlere düşmüyor.

Son düzenleme:
Gelseler keşke :) Ekip yönlendirceğiz dediler iki hafta önce dün babamı aramışlar babam bana yönlendirmiş, ben telefonu açamadım. Ses yok şimdi en iyisi müşteri temsilcisine tekrar yazayım.

25 gün oldu saka gibi arayan soran yok. Aynı şekilde sorun devam ediyor sadece download eskisi gibi 0.3mbps gibi değerlere düşmüyor.
Hocam güncel durum nedir?

Hocam güncel durum nedir?
Aynı devam ediyor sorun en son müşteri temsilcisi ile 4 gün önce konuştum şöyle cevap verdiler:
"arıza kaydı ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir. Arızanız çözüm aşamasındadır. Arızanız en kısa sürede çözümlenecektir."
1 Ay 10 Gün oldu, hala düzelmedi.

72 gün sonra düzeltildi. Teşekkürler Millenicom. :)

1704737835621.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı