İnternetimde son 3-4 haftadır ters giden bir şeylerin olduğunu düşünüyorum.
Valorant, LoL ve Wild Rift'e giriş bile yapamıyorum.
Steam PUBG de maç sonrası lobiye dönmüyor (araştırmama göre internet ile alakalıymış).
Microsoft Store'dan Intel grafik merkezini indirmem gerekiyor, indiremiyorum.
Steam çoğu zaman 118 hatası veriyor, Rust oynarken bir anda time out hatası alıyorum ve sunucuya tekrar giriş yapmaya çalıştığımda fail veriyor.
Steam'da arkadaşlara zar zor bağlanabiliyorum.
Bir de hala anlayamadığım bir sorun daha var, YouTube'da shorts izlerken donuyor ama normal YouTube videosunu 1080p şekilde izleyebiliyorum.
Bu kadar problem olmasına rağmen 100Mbps internetimi Steam'da saniyede 7 8MB olarak indirme alabiliyorum.
Modem'e reset atınca bazen düzelebiliyordu artık fark etmiyor.
Ailem müşteri hizmetleriyle uğraşmayı sevmediklerinden dolayı benim aramam gerekiyor ancak reşit olmadığım için kâle alınacağımı düşünmüyorum.
Eklemeyi unutmuşum Turkcell'in altyapısını kullanıyoruz.
Valorant, LoL ve Wild Rift'e giriş bile yapamıyorum.
Steam PUBG de maç sonrası lobiye dönmüyor (araştırmama göre internet ile alakalıymış).
Microsoft Store'dan Intel grafik merkezini indirmem gerekiyor, indiremiyorum.
Steam çoğu zaman 118 hatası veriyor, Rust oynarken bir anda time out hatası alıyorum ve sunucuya tekrar giriş yapmaya çalıştığımda fail veriyor.
Steam'da arkadaşlara zar zor bağlanabiliyorum.
Bir de hala anlayamadığım bir sorun daha var, YouTube'da shorts izlerken donuyor ama normal YouTube videosunu 1080p şekilde izleyebiliyorum.
Bu kadar problem olmasına rağmen 100Mbps internetimi Steam'da saniyede 7 8MB olarak indirme alabiliyorum.
Modem'e reset atınca bazen düzelebiliyordu artık fark etmiyor.
Ailem müşteri hizmetleriyle uğraşmayı sevmediklerinden dolayı benim aramam gerekiyor ancak reşit olmadığım için kâle alınacağımı düşünmüyorum.
Eklemeyi unutmuşum Turkcell'in altyapısını kullanıyoruz.