Millenicom 100Mbps nasıldır?

Sonsoru

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar oturdugumuz semte Türk Telekom fiber altyapı geldi TurkNet'e başvurdum 1 ay boyunca kimse gelmedi baglatamadım. Milenicoma başvurudum 100Mbps desteklendigini söyledi Mersin'de yaşıyorum kullanan var mı 100Mbps hızı gerçekten veririyor mu bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim?

Merhaba arkadaşlar oturdugumuz semte Türk Telekom fiber altyapı geldi TurkNet'e başvurdum 1 ay boyunca kimse gelmedi baglatamadım. Milenicoma başvurudum 100Mbps desteklendigini söyledi Mersin'de yaşıyorum kullanan var mı 100Mbps hızı gerçekten veririyor mu bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim?

Santrale yakınsan alırsın. Uzaksan 95 90'lara kadar düşer.

100 Mbps'e kadar olduğu için tam 100 alamayabilirsin. Saha dolabına yakın oturuyorsan 100'e yakın sonuçlar alırsın.

Binanıza da fiber altyapı geldiyse 100 Mbps alırsınız hocam. Millenicom 100 desteklediğini söylüyorsa ya binanızda fiber vardır ya da saha dolabına çok yakınsınızdır. Şu adresten altyapınızın durumunu daha ayrıntılı öğrenebilirsiniz: İnternet Altyapı Sorgulama - GÖKNET İLETİŞİM A.Ş.

Ben de TT fiber altyapıda Millenicom kullanıyorum. 112 down/8 küsür up alıyorum.
Kablolu bağlantıdaki hız testi sonucum:
20211220_165155.jpg

Son düzenleme:
Bence TurkNet'e geçin hocam.

Kuzenlerim TurkNet kullanıyor memnunlarda ben başvurdum 2 gün sonra sözleşme geldi imzaladık 24 gün boyunca şu gun bugün şu eksik bu gelecek baglamadılar hiç baglanmayan internetin sözleşmesini de iptal edemedim hala yok resim yok kimlik istiyorlar sözleşmeyi bile iptal etmeyecegim 2 kere mail attılar saha ekiplerimiz geldi adresinizde bulamadı diye 7.24 evdeyim apartmanın yönetimi bizde 7. 24 kamera kaydı var üşenmedim baktım hiç kimse gelmedi TurkNet şirketini babam alsa bundan sonra baglatmam isterse 99999MBPs versin.
100 Mbps'e kadar olduğu için tam 100 alamayabilirsin. Saha dolabına yakın oturuyorsan 100'e yakın sonuçlar alırsın.

Saha dolabı ne ki apartmanın önüne gri bir kapaklı dolap gibi bir şey koydular o mu acaba?
Fiber mi yoksa VDSL2 mi ona göre bir şey söyleyelim bence. Ben VDSL2 kullanıyorum Ankara'da yaşıyorum memnunum neredeyse aylardır kesinti olmadı diyebilirim.

Sarı bir ince bir kablo verdiler elektrikçi cagırıp aşagından evinize çektirin biz kurulumu yapacagız diye anlamıyorum pek VDSL falan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı