Millenicom abonelik iptali süreci nasıl işliyor?

Makaleler
2
Yer
İstanbul
Arkadaşlar bu ISS'ye yarın başvurmayı düşünüyorum.

Eğer bu ISS'yi kullanırken sürekli sorun yaşarsam ilk ayın sonunda iptal edeceğim. Bu ISS'yi ilk önce taahhütsüz olduğu için, sonra TurkNet'e kıyasla daha ucuz olduğu için tercih edeceğim, ama sürekli problem yaşadığımda iptal etmek istersem iptal süreci kolay olur mu bilmiyorum. Millenicom hakkındaki bazı şikayetlerde taahhütsüz paketini iptal etmek isteyenlerden cayma bedeli talep edildiğini yazmışlar.

Bu ISS'yi kullanırken iptal edenler varsa rica etsem yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

İnternette çok şikayet var Millenicom için ama ISS işi biliyorsunuz bayağı bir şans işi. Örneğin Vodafone Net çoğu kişinin memnun olmadığı, sürekli kopmaların yaşandığı yüksek pingli bir ISS'dir genelde. Ama ben bu ISS'yi yıllardır kullandığım halde ne kopma sorunu, ne ping sorunu ne de benzer bir sorun yaşadım. Şimdi şansımı Millenicom'da deneyeceğim, bir sorun olursa kolayca iptal etmek istiyorum.

Turknet iptal sürecinde online işlemler üzerinden yapmaya çalıştım fakat sadece yüklenme işareti dönüp duurdu bunun üzerine, E-devlete girip tek tuşla direkt olarak iptal işlemini başlattım. E devlet üzerinden rahat şekilde iptal işlemlerini başlatabilirsin. Cayma bedeli için bir şey diyemem.

Kanka süreç nasıl oldu? Ben Millenicom'u aradım iptal talebi oluşturdum bizden gelen aramayı bekleyin dediler şu an interneti falan kestiler.

Ayrıca modemi nasıl iade edeceğim şöyle bir şey var şehir değiştireceğim de modemi iade etmem cok zaman alıyor mu ne kadar gün sonra aradılar seni.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı