Yaptım hocam 7 iş günü içerisinde iptal edilecekmiş teşekkür ederim genede.Edevlet üzerinden iptal başvurusu yapın. Yaptıkları şey hukuksuz bir şey.
Yaptım hocam 7 iş günü içerisinde iptal edilecekmiş teşekkür ederim genede.Edevlet üzerinden iptal başvurusu yapın. Yaptıkları şey hukuksuz bir şey.
Hocam iptal edildi mi? Edildiyse herhangi bir cayma bedeli talep ettiler mi?Yaptım hocam 7 iş günü içerisinde iptal edilecekmiş teşekkür ederim genede.
Hocam e devlet üzerinden ettim iptal ederken bir ton yalan söylediler şu sorunuz var bu sorununuz var diye ama yoktu en sonunda iptal ettiler, cayma bedeli falan ödemedik ama 1 gün internet kullandığımız için 84TL fatura yansıttılar.Hocam iptal edildi mi? Edildiyse herhangi bir cayma bedeli talep ettiler mi?
Mahallemizde fiber alt yapı çalışması vardı superonline nin ve iptalden 3 gün sonra alt yapı aktif hale geldi şuan superonline kullanıyorum ve çok memnunum paketimi soracak olursan 500mbps download 20mbps upload veriyorlar 2 yıl taahütlü seçince de 2 yıl TV+ deneme aboneliği veriyorlar ve hiçbir sorunla da karşılaşmadım aradığımızda ertesi gün gelip kurdular.Peki şu anda hangi ISS'yi kullanıyorsunuz? Ben bugün TurkNet'e başvuracağım.
Bu bilgi işime yaradı, çok teşekkürler.Banka hesabınız varsa onla da oluyor.
Ek olarak online işlem merkezinde de iptal etmek için bir yer olabilir, kontrol ettiniz mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.